35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Δεν παίζει με την Βιλερμπάν ο Μπλακ, ταλαιπωρείται από ίωση

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

SPORT24.GR
14.12.2022 | 15:38

Ο Ταρίκ Μπλακ στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις | 14 Οκτωβρίου 2022
EUROKINISSI

Χωρίς τον Ταρίκ Μπλακ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βιλερμπάν (15/12, 22:00), καθώς ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ταρίκ Μπλακ δεν ταξίδεψε στη Γαλλία για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Βιλερμπάν (15/12, 22:00, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24) και ως εκ τούτου ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ είχε χάσει τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε λόγω διαστρέμματος. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Έλληνα κόουτς, με τους ερυθρόλευκους να κυνηγούν την 10η νίκη τους στη διοργάνωση.

Εξάλλου, έως τις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους θα πρέπει ν’ αποφασίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την παραμονή ή όχι του Ταρίκ Μπλακ στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η πιθανότερη και πιο λογική εκδοχή είναι η συνεργασία με τον Μπλακ να επεκταθεί, χωρίς ν’ αποκλείεται βέβαια μια διαφορετική εξέλιξη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό