25.8 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Δεν πάει πουθενά ο Μόντριτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 15ο πετράδι στο στέμμα της «Βασίλισσας» τοποθετήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (01/06) επιβεβαιώνοντας γιατί θεωρείται κυρίαρχη ολόκληρης της Ευρώπης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Ντόρτμουντ και κατέκτησε για 15η φορά το UEFA Champions League, η οποία ήταν και η πιο γλυκιά για τον Τόνι Κρόος αφού λέει «αντίο» στην ενεργό δράση ως εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης.

Αυτό όμως δεν ισχύει για τον κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερό του, Λούκα Μόντριτς, αφού ο 38χρονος Κροάτης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Ρεάλ και με το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αποκάλυψε ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο πολύπειρος Βαλκάνιος μέσος να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του και να φορέσει τουλάχιστον για μια ακόμα σεζόν το σήμα της «βασίλισσας», ενώ αποκαλύπτεται ότι απέρριψε σημαντικές οικονομικά προτάσεις, δείχνοντας να μην ενδιαφέρεται για το οικονομικό κομμάτι.

🚨⚪️ Luka Modrić stays at Real Madrid as he will sign new deal next week — here we go, confirmed.

Final meeting will Florentino Pérez will be exactly as expected: put pen to paper, take pictures, then announce it.

Modrić didn’t care about money, he rejected two big proposals. pic.twitter.com/SPadzGYYkz

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 2, 2024

«Ο Λούκα θα μείνει σίγουρα και την επόμενη σεζόν. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Χαιρόμαστε με αυτό, γιατί είναι ένας από τους θρύλους του συλλόγου», είπε χαρακτηριστικά ο Φλορεντίνο Πέρεθ για τον Λούκα Μόντριτς επιβεβαιώνοντας την οριστική ανανέωση του παίκτη με την ομάδα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό