18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

‘Δεν ξύπνησα καλά, κατάλαβα τι πρέπει να κάνω στον τελικό’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
15.08.2022 | 14:28

Ο Μίλτος Τεντόγλου
PRINT SCREEN

Ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε αμέσως μετά την πρόκριση στον τελικό του μήκους, ότι δεν ήταν καλός στα ημιτελικά, όμως ξέρει τι πρέπει να διορθώσει στον τελικό.

Ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό στο άλμα εις μήκος χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, κρατώντας τα μεγάλα άλματα για εκείνο το αγώνισμα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του, τόνισε ότι δεν τα πήγε καλά στον ημιτελικό, αλλά ξέρει τι να διορθώσει για τον τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου: Για τον ημιτελικό: “Ξεκίνησα άσχημα γιατί δεν ήμουν σε καλή μέρα. Δεν ξύπνησα καλά, το σώμα δεν ήταν τόσο καλό όσο συνήθως. Συμβαίνει καμιά φορά, αλλά πιο πολύ το παθαίνω στην προπόνηση. Κατάλαβα τι πρέπει να κάνω αύριο. Να βάλω τη φόρα μου πιο μπροστά. Με ένα παπούτσι πιο μπροστά θα είμαι καλά”.

Για την κατάσταση που είναι ενόψει τελικού: “Ναι σε αυτή την κατάσταση είμαι. Το μήκος έχει ένα περίεργο πράγμα. Αν δεν βρεις τη φόρα σου, μπορεί να είσαι μείον μισό μέτρο. Είχα πρόβλημα και με τον αέρα, με εμποδίζει με τη φόρα μου”.

Για το τι θα κάνει ενόψει τελικού: “Δεν θα κάνω πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό