33.7 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει ο Νίκος Μουτσινάς, είμαι πολύ θετική να το τολμήσουμε πάλι

Ειδήσεις Ελλάδα

«Μου έγινε μία πρόταση για μια εκπομπή που αποφάσισα να μην την κάνω γιατί ήταν πολύ κοντά σε αυτό, δεν ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν η Ματίνα Νικολάου το απόγευμα της Τρίτης και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι »κι αν θα ήθελε να συνεργαστούν ξανά στο νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

«Δεν με απασχολούσαν τα νούμερα τηλεθέασης, δεν στεκόμουν εκεί. Το ίδιο χαιρόμουν την ώρα της δουλειάς είτε κάναμε νούμερα ή όχι. Λειτουργούσα σαν ηθοποιός. Αντιλαμβανόμουν και την αγωνία του Νίκου, το αποτέλεσμα που έχει η εκπομπή να είναι όμορφο. Δεν πιστεύω ότι επηρεαζόταν από τα νούμερα. Αν επηρεαζόταν δεν το έδειχνε. Όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι τα νούμερα δεν είναι κάτι ενδεικτικό, έλεγα “χάλια είναι έτσι κι αλλιώς”, εμείς ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Πήγαμε και διακοπές μαζί, κάνουμε πράγματα μαζί. Στην αρχή μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, μετά μπορεί να μην μιλούσαμε μια μέρα, τώρα είμαστε κάπου στο ενδιάμεσο» είπε η Ματίνα Νικολάου και κατέληξε ως εξής:

«Δεν το γνωρίζω αυτό (σ.σ. αν θα συνεργαστούμε), ακούγεται πολύ. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει εν τέλει ο Νίκος, περιμένω και εγώ. Είναι μια συνταγή πετυχημένη. Υπάρχουν πράγματα που θα συζητηθούν αλλά είμαι θετική να το τολμήσουμε πάλι. Μου έγινε μία πρόταση για μια εκπομπή που αποφάσισα να μην την κάνω γιατί ήταν πολύ κοντά σε αυτό, δεν ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο. Ήθελα να κάνω θέατρο, έκανα μια όμορφη παράσταση τον χειμώνα. Ασχολήθηκα πολύ με αυτό, με ηρέμησε. Κάπου πρέπει να βρίσκεται μια μέση λύση κι αυτό προσπαθώ. Προσπαθώ να βρω να είμαι οικονομικά καλυμμένη, να έχω χρόνο με το παιδί. Να έχω χρόνο με τον εαυτό μου, να κοιμάμαι σωστά. Τα καταφέρνω αλλά κάτι θυσιάζεις».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό