30.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Δεν ξέρω πού πατάω και πού βρίσκομαι, μου φαίνεται σαν ψέμα»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν ξέρω πού πατάω και πού βρίσκομαι. Έχω χάσει τρία εγγόνια, το παιδί μου είναι στη φυλακή». Με αυτά τα λόγια η μητέρα της κατηγορουμένης από την Πάτρα για τη δολοφονία των παιδιών της άρχισε την κατάθεσή της στο δικαστήριο.

Όπως είπε στους δικαστές όταν της ανακοίνωσαν τον θάνατο της Μαλένας, δεν μπορούσε να το δεχτεί. «Μου φαινόταν σαν ψέμα», είπε διότι το παιδί ήταν καλά και οι γιατροί ήταν αισιόδοξοι για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας της.

«Με ενημέρωσε ο σύζυγος,  μου είπε: «έφυγε» και εγώ του είπα: «πού πήγε;». Μου είπε η κόρη μου «με ένα «αχ» έφυγε το παιδί». Ήταν ξαπλωμένες, άκουσε έναν ήχο και φώναξε τους γιατρούς.

Δεν ξέρω σε πόση ώρα ήρθαν.

Έχασα το παιδί μέσα από την αγκαλιά μου, μου είπε, και δε μου διευκρινίζουν από τι. «Είμαι σίγουρη 100% ότι από τη χημειοθεραπεία έπαθε κάτι» μου είπε.

Μετά το γεγονός, η κόρη μου δεν ήθελε να το δεχτεί έκλαιγε όλη μέρα. Η Τζωρτζίνα στεναχωριόταν. Πήγε σε ψυχολόγο για να τη βοηθήσει να διαχειριστεί το θάνατο. Πήγε λίγες φορές . Δεν έπαψε να κλαίει, αλλά σηκώθηκε από τον καναπέ… Και ο άνδρας της, της έλεγε «σταμάτα πια να κλαις».

Τι ανέφερε για την Ίριδα

Η μάρτυρας αναφέρθηκε και στον θάνατο της μικρότερης εγγονής της Ίριδας, μέσα στην κούνια της. 

«Μου είπε η άλλη κόρη μου η Δήμητρα  ότι εκείνο το βράδυ είχαν ξαπλώσει με την κατηγορούμενη. Το παιδί ήταν με τη Τζωρτζίνα και πως νωρίς το πρωί έκλαψε. Δεν έφαγε, του έβαλε την πιπίλα και κοιμήθηκε πάλι. Ξανακοιμήθηκαν. Την άλλη μέρα πήγε η Δήμητρα να ξυπνήσει το παιδί. Το πήγε στην κουζίνα.. . Δεν ξέρω πώς το βρήκε και αποφεύγει να μου το πει μέχρι τώρα» είπε η μάρτυρας.

Πατέρας κατηγορουμένης: «Το παιδί μου είναι αθώο»

«Για εμένα το παιδί μου είναι αθώο» είπε στους δικαστές ο πατέρας της κατηγορουμένης.  «Βλέπω το παιδί μου εκεί, δεν ξέρω αν θα το αντέξω …» είπε φορτισμένος για την κατηγορούμενη που τον παρακολουθούσε από το εδώλιο.

«Της είχα δώσει μια συμβουλή «μην κοιτάς πίσω»,  έτσι έζησα και εγώ. Δεν κοίταξα πίσω κοίταξα μόνο μπροστά …Δεν μπορεί η κόρη μου να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Είναι αδύνατο για εμένα να έχει πειράξει έστω και μια τρίχα των παιδιών. Είχε πάντα αδυναμία στα παιδιά … Το παιδί μου καταδικάστηκε για την άλλη υπόθεση χωρίς ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο. Εγώ αμφισβητώ την κεταμίνη …» ανέφερε .

Αναξιόπιστη χαρακτήρισαν οι δικηγόροι του πρώην συζύγου της κατηγορουμένης την μητέρα της, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της 35χρονης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό