35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

«Δεν μπορώ να ελέγξω τις κακοήθειες των άλλων»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ξέρει τόσο καλά να υπερασπίζεται τον εαυτό της και ξέρω τόσο καλά την ποιότητα τον χαρακτήρα της» λέει η ηθοποιός για την κόρη της

Για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν το τελευταίο διάστημα την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, απάντησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» η Βίκυ Σταυροπούλου, ερωτηθείσα σχετικά με όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς να αναφερθεί το όνομα της παρουσιάστριας του Alpha, για την ανατροφή της Δανάης Μπάρκα από τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφέρει τότε, για τη φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει με τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Με τον Φίλιππο μίλησα. Με τη Δανάη ποτέ. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή φίλο φίλης σου, δεν τον αγγίζεις, έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, μπορεί έτσι να έχει μεγαλώσει. Δεν αλλάζει για μένα ακόμα και αν με πάρει τηλέφωνο. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι delete». Απαντώντας η Βίκυ Σταυροπούλου είπε: «Δεν χρειάστηκε να την υπερασπιστώ. Ξέρεις γιατί; Γιατί κάνω αυτή τη δουλειά και δεν μπορώ να ελέγξω τις κακοήθειες των άλλων, μπορώ όμως να ελέγξω την ενέργεια που καταναλώνω για αυτές. Ούτε η Δανάη το επιτρέπει. Η αλήθεια πάντα στο τέλος δικαιώνει τους ανθρώπους κι η ζωή με ένα μαγικό τρόπο βάζει τα πράγματα στη θέση τους».

«Όταν ξέρεις εσύ την αλήθεια, δεν χρειάζεται να υπερασπιστείς κανένα γιατί ο χρόνος δείχνει. Μα, δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Για φαντάσου σε κάθε έγκλημα να έβγαινες να απαντούσες ότι είναι αλλιώς. Η Δανάη είναι πιο συγκροτημένη από εμένα. Μου είπε ότι δεν πρέπει να έχεις χρόνο για αυτούς που σε μισούν και να σπαταλάς τον χρόνο σου αγαπώντας αυτούς που σε αγαπούν. Έχει τόσο δίκιο. Σωστά δεν μου επιτρέπει. Θα μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν χρειάστηκε να την υπερασπιστώ. Ξέρει τόσο καλά να υπερασπίζεται τον εαυτό της και ξέρω τόσο καλά την ποιότητα τον χαρακτήρα της Δανάης, που πραγματικά θα ήταν κουτό… Πήγα να κάνω κάτι αυθόρμητα και μου είπε να ηρεμήσω. Ο κόσμος δεν ξέρει; Δεν καταλαβαίνει;» κατέληξε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε και για το πρόβλημα υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. «Είναι πλέον μια χαρά, ήταν αγριευτικό και σοκαριστικό αυτό που συνέβη» ανέφερε. Περιέγραψε κιόλας τη στιγμή που ο καλός της φίλος υπέστη έμφραγμα. Είπε, ότι αυτό που έζησε με την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, ήταν κάτι σοκαριστικό για την ίδια και επανέλαβε πολλές φορές, πόσο τυχερός στάθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, που μιλούσαν μαζί εκείνη την ώρα. Όπως είχε πει και ο ηθοποιός σε δική του συνέντευξη, μετά τη νοσηλεία του, εκείνο το βράδυ μιλούσαν με την Ελένη Κούρκουλα στο τηλέφωνο. Η Βίκυ Σταυροπούλου επισήμανε, ότι από τύχη δέχτηκε την άμεση βοήθειά τους, όταν τους είπε «σβήνω».

Ανάμεσα σε άλλα περιέγραψε, τι ακριβώς συνέβη, όταν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης άρχισε να αισθάνεται πόνο στην καρδιά. Όπως είπε: «Ήμασταν σπίτι, ήταν αργά τη νύχτα 2:00 η ώρα τη νύχτα, εγώ ήμουν στον επάνω όροφο, ο Χρήστος στον κάτω και το διευκρινίσω αυτό, για να σας δείξω πόσο τυχερός ήταν, διότι μιλάγαμε στο τηλέφωνο, σε γκρουπ με την Ελένη Κούρκουλα, που λέγαμε τα νέα, πως πήγε η παράσταση, τι έγινε κι αυτά. “Ωχ Θεέ μου” λέει ο Χρήστος “ρε κορίτσια λέει έχω ένα πόνο στην καρδιά”. Του λέω “μωρέ θα ναι από το air condition στο Αλίκη”, έτσι νόμιζα. Και μετά από 2 λεπτά λέει “κορίτσια σβήνω”».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό