25.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

«Δεν μπορεί να κουνηθεί, αλλά ακόμη μπορεί να σουτάρει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Ντάλας οι φίλαθλοι έχουν λόγο να χαμογελάνε. Μετά από πολλά χρόνια, έχουν έναν παίκτη στην ομάδα τους που έχει τον ρόλο του απόλυτου ηγέτη. Ο λόγος φυσικά για τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος δεν σταματά να εντυπωσιάζει με τον τρόπο που αγωνίζεται.

Ο τελευταίος Ευρωπαίος που είχε πάρει στις πλάτες του τους Μάβερικς, ήταν ο θρυλικός Ντιρκ Νοβίτσκι. Ένας παίκτης που όταν αγωνιζόταν, αποτελούσε πρόβλημα για κάθε αντίπαλη ομάδα.

Ο Ντόντσιτς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Νοβίτσκι, ο οποίος τον είχε βοηθήσει στα πρώτα του βήματα στον «μαγικό» κόσμο του NBA.

Ο Σλοβένος, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να παίξει με τον Νοβίτσκι, έδωσε τρομερή απάντηση, μιας και ανέφερε ότι ο Ντιρκ δεν μπορεί πλέον να κουνηθεί, αλλά μπορεί να σουτάρει.

Δυστυχώς για τους φίλους των «Μαβς», στην προκειμένη περίπτωση, δεν μπορούν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω προκειμένου να δουν τους δύο αυτούς παίκτες να αγωνίζονται παρέα.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι, ότι ο Λούκα, έχει όλα τα προσόντα για να μπορέσει με το κατάλληλο ρόστερ γύρο του, να οδηγήσει κάποια στιγμή το Ντάλας στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Σίγουρα και για τον ίδιο, αποτελεί πρόκληση να πάρει το πρώτο του δαχτυλίδι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό