23.8 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

«Δεν με κάλεσαν στη…ληστεία της Ρεάλ Μαδρίτης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η διαιτησία στο Ρεάλ Μαδρίτης – Αλμερία έχουν ξεσηκώσει… σάλο τόσο στην Ισπανία, όσο και παγκοσμίως, με πολλούς φίλους – κυρίως της Μπαρτσελόνα – να κάνουν λόγο για λανθασμένες αποφάσεις. Έτσι, ακόμη και ο… «Ελσίνκι» από τη δημοφιλή σειρά, «Casa de Papel», τοποθετήθηκε επί του ζητήματος.

Ο Ντάρκο Πέριτς, όπως είναι το κανονικό όνομα του γνωστού ηθοποιού, κλήθηκε σε ένα γκαλά της «Mundo Deportivo» να σχολιάσει το εάν ευνοήθηκε η «Βασίλισσα», στο ματς όπου κέρδισε με 3-2 στο φινάλε. Και όταν ερωτήθηκε στη συνέχεια για το αν τον κάλεσαν «στη ληστεία του Μπερναμπέου», απάντησε: «Όχι, δεν με κάλεσαν. Αλλά έχω ακούσει ότι κάτι συνέβη»…

Τα παράπονα που έχει εκφράσει η Αλμερία για την διαιτησία αφορούν αρκετές φάσεις. Αρχικά, για το ακυρωθέν της γκολ στο 61ο λεπτό, όπου ο Σαντιάγκο Αρίμπας σκόραρε για το 3-1 εις βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, ο ρεφερί δεν μέτρησε το τέρμα και σφύριξε επιθετικό φάουλ πάνω στον Τζουντ Μπέλιγχαμ στην αρχή της φάσης.

Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν πως το γκολ του Βινίσιους δεν θα έπρεπε να είχε μετρήσει, καθώς ισχυρίζονται πως χρησιμοποίησε το χέρι του. Ο Βραζιλιάνος βρήκε δίχτυα στο 67ο λεπτό και ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. «Κάποιος αποφάσισε πως δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε στο ”Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Αυτό συνέβη», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής της Αλμερία, Μαρκ Πιούμπιλ μετά τη λήξη. Έτσι, η «Βασίλισσα» παρέμεινε στην 2η θέση της La Liga με 51 βαθμούς και στο -1 από την πρωτοπόρο Τζιρόνα, έχοντας, όμως, ένα ματς λιγότερο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό