21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Δεν με εκπλήσσει η καλή εικόνα των παικτών μας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Άρη έμεινε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Παρά τις πολλές αλλαγές που επέφερε στην ενδεκάδα ο Πορτογάλος τεχνικός, οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν αήττητοι από το «Κλεάνθης Βικελίδης» χάρις στο γκολ του Κώστα Φορτούνη στο 82ο λεπτό. 

Η άποψη του Μαρτίνς για τον αγώνα: «Είδαμε πραγματικά ένα πλούσιο ματς, με πολλές φάσεις. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και στο πρώτο μέρος ενώ και στο τέλος είχαμε ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να νικήσουμε», είπε στην αρχική του τοποθέτηση στην κάμερα των καναλιών NovaSports ο Πορτογάλος και συνέχισε:

«Δεν με εκπλήσσει η καλή εικόνα των ποδοσφαιριστών μας. Είμαι ξανά ικανοποιημένος απ’ όλους όσους έπαιξαν».

Οι 19χρονοι Κωνσταντίνος Τζολάκης και Βασίλης Σουρλής ξεκίνησαν βασικοί στο ματς, ενώ ως αλλαγή πέρασε ο 17χρονος Αλέξανδρος Καλογερόπουλος που, μάλιστα, έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναφερόμενος στις αλλαγές που έγιναν, ο Μαρτίνς ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: «Παίζουμε εδώ και δύο χρόνια ασταμάτητα. Είναι λογικό το ροτέισον» ενώ μιλώντας για την αγωνιστική «προαγωγή» του Καλογερόπουλου, είπε χαρακτηριστικά:

«Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Είναι παίκτης με πολλά προσόντα. Κέρδισε την παρουσία του στην πρώτη ομάδα, γιατί δουλεύει πολύ. Είναι και αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, όχι μόνο του ταλέντου του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό