20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δεν «μασάει» από κορωνοϊούς ο 72χρονος προπονητής Ρόι Χόντσον

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Αγγλία, όπως και αλλού, το ποδόσφαιρο θα ξεκινήσει προφανώς πίσω από κλειστές πόρτες. Σε ένα πρωτάθλημα όπως το αγγλικό η λύση θεωρείται αληθινή τραγωδία, καθώς τα γεμάτα στάδια είναι η πραγματική προστιθέμενη αξία της Premier League. 

Αντιμέτωπος με συζητήσεις σχετικά με την υγεία των ανθρώπων, ωστόσο, ακόμη και ο πρωθυπουργός δεν μπορεί παρά μόνο να υποχωρήσει και να αποδεχθεί την απόφαση των υγειονομικών αρχών. 

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: το να είσαι μεγαλύτερος σε ηλικία σε θέτει σε μεγαλύτερο κίνδυνο από τη μόλυνση του κορονοϊού, και κάπως έτσι η Κρίσταλ Πάλας κινδυνεύει σοβαρά να βρεθεί… χωρίς προπονητή, αφού οι κυβερνητικές οδηγίες ζητούν από τους ανθρώπους άνω των 70 ετών να κάνουν ένα βήμα πίσω όταν σταματήσει το lockdown!

Προφανώς, πάντως, έχουν λογαριάσει χωρίς τον 72χρονο Ρόι Χόντσον, ο οποίος δεν έχει καμία επιθυμία να μείνει στο σπίτι του, ενώ όλοι οι άλλοι θα επιστρέψουν στην προπόνηση. Ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου εξήγησε στο beIN Sports ότι η ταυτότητά του δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση επηρεάσει τη θέλησή του να προπονεί.

Κι όταν αυτό το λέει ο «πρύτανης» των τεχνικών της Premier League, τότε κάθε αντίλογος περιττεύει… «Δεν ανησυχώ καθόλου. Η ηλικία είναι ένας αριθμός. Αυτό που έχει σημασία είναι το πώς αισθάνεσαι πραγματικά. Η ηλικία δεν πρέπει να συνδέεται με τη φυσική κατάσταση, την υγεία ή την ικανότητα να κάνεις τη δουλειά σου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όταν με καλέσουν να επιστρέψω στη δουλειά, θα χαρώ να επιστρέψω στη θέση μου», υπογράμμισε.

Ωστόσο, παραμένει η πιθανότητα κάποιος, ακόμη και πολύ νεώτερος από τον Χόντσον, να αποφασίσει να μην κατέβει στο γήπεδο για να παίξει, λόγω του φόβου ότι θα προσβληθεί από τον κορονοϊό. Ορισμένες γερμανικές ομάδες, όπως η Λειψία για παράδειγμα, έχουν δώσει ελευθερία στα μέλη τους να πράξουν κατά το δοκούν. 

Και ο Άγγλος προπονητής εξηγεί ότι, κατά την άποψή του, ο σύλλογος θα πράξει το ίδιο. «Αυτό είναι ένα θέμα που θα εξαρτηθεί από άτομο σε άτομο και τελικά η απόφαση θα ληφθεί από το σύλλογο. Αλλά θα ήμουν πολύ έκπληκτος, γνωρίζοντας τόσο την Κρίσταλ Πάλας όσο και τον πρόεδρο Στιβ Πάρις, αν δεν υπήρχε κατανόηση για έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται και λέει: “Κοιτάξτε, έχω σοβαρές αμφιβολίες και δεν θα ήθελα να παίξω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό