24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν θα τινάξουμε το πρωτάθλημα στον αέρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο ήταν το μήνυμα του αντιπροέδρου της Ένωσης, Γιώργου Κοσμά, μετά το πέρας της σημερινής σύσκεψης στην ΕΠΟ ανάμεσα στους εκπροσώπους των ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Η ΑΕΚ παρέστη με μοναδικό σκοπό να προασπίσει το ποδόσφαιρο, ο κ. Μελισσανίδης και η ΑΕΚ εξέφρασαν την εμπιστούσνη τους στους θεσμούς του ποδοσφαίρου. Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο, θεωρεί πως το πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο όλων των εποχών και τονίζει πως πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται τους θεσμούς και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τελειώσει το πρωτάθλημα μακριά από την τοξικότητα», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Στο “παρά πέντε” καταλήξαμε στο συμπέρασμα. Ήταν διαδικασία σύνταξης επιστολής προς την UEFA που θα ζητούσαμε ελιτ διαιτητές ή διαιτητές από την α΄ κατηγορία. Τι έγινε και χάλασε; Αποχώρησε ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται τους θεσμούς και μόνο μέσω των θεσμικών οργάνων. Η ΑΕΚ το έχει δηλώσει, η ΑΕΚ δεν κάνει πολιτική στα media, αλλά στα θεσμικά όργανα. Δεν θα τινάξουμε το πρωτάθλημα στον αέρα. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό