29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

‘Δεν θα με πείραζε να μείνω στη Φερεντσβάρος’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
31.03.2022 | 11:01

Ο Άντερσον Εσίτι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ
EUROKINISSI SPORTS

Ο Άντερσον Εσίτι σε δηλώσεις του στην Ουγγαρία άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον της καριέρας του παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τον έχει ήδη αποχαιρετήσει.

Όταν ο Άντερσον Εσίτι έπαιρνε το δρόμο για τη Βουδαπέστη ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την μεταγραφή του στην Φερεντσβάρος. Ο Δικέφαλος τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και ευχήθηκε στο Νιγηριανό καλή συνέχεια στην καριέρα.

Ωστόσο σε δηλώσεις που έκανε στην Ουγγαρία ο θηριώδης μέσος άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα τονίζοντας ότι προς το παρών είναι μόνος στη Βουδαπέστη καθώς δεν γνωρίζει ποιο ακριβώς θα είναι το μέλλον του. “Οι δικοί μου έχουν μείνει στην Ελλάδα προς το παρόν, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί το μέλλον μου στο τέλος της σεζόν.

Προς το παρόν είμαι δανεικός στη Φερεντσβάρος, αλλά νιώθω πολύ καλά, δεν θα με πείραζε να μείνω και να με ακολουθούσε η οικογένειά μου” δήλωσε ο Εσίτι. Προφανώς στη συμφωνία που έκανε ο Δικέφαλος με τους Ούγγρους υπάρχει υποχρεωτική ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι.

Όταν πάντως ρωτήθηκε για το γεγονός έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στην καριέρα του ο Εσίτι τόνισε πως μόνο στον ΠΑΟΚ του ζητήθηκε να παίρνει επιθετικές πρωτοβουλίες. “Δεν ντρέπομαι για αυτό. Το γκολ δεν ήταν ποτέ το πρωταρχικό μου καθήκον, το γεγονός ότι έχω πετύχει μόνο ένα γκολ δεν με ενοχλεί.

Από τις ομάδες μου μέχρι στιγμής, ίσως μόνο στον ΠΑΟΚ οι προπονητές με ενθάρρυναν να βοηθάω και στην επίθεση. Στις υπόλοιπες ομάδες, μου ζητούσαν να μένω πίσω. Ευτυχώς στη Φερεντσβάρος, όταν έχω την ευκαιρία να βγω στην επίθεση, το κάνω. Δεν θα με πείραζε αν ερχόταν σύντομα το δεύτερο προσωπικό μου γκολ”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό