19.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δεν θα ασχοληθούμε με όλα όσα συμβαίνουν, γιατί δεν μπορούμε

Ειδήσεις Ελλάδα

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχεται για την μη ενασχόληση της με τις υποθέσεις βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας

Με μία ξεκάθαρη θέση, ότι η εκπομπή του είναι καθαρά ψυχαγωγική και δεν έχει την δυνατότητα να ασχοληθεί με όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς για τις επικρίσεις που δέχεται, σχετικά με την μη ενασχόληση της εκπομπής με τις πρόσφατες υποθέσεις βιασμού στην Θεσσαλονίκη και ξυλοδαρμού 40χρονης στην Αργυρούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, στην έναρξη της εκπομπής ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως «θέλω να πω, ότι αντιλαμβανόμαστε όλα αυτά που συμβαίνουν, κάποια γεγονότα τα οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Το καταλαβαίνουμε. Είναι πολύ συγκεκριμένη η εκπομπή. Όχι οι άνθρωποι, αλλά η εκπομπή. Μπορεί κάποιους να τους εκνευρίζει, το καταλαβαίνω, αλλά δεν θα ασχοληθούμε με όλα αυτά που συμβαίνουν. Όχι, γιατί δεν μπορούμε… Γιατί δεν μπορούμε, είναι η αλήθεια».

«Δεν είναι για εμάς αυτό το πράγμα» τόνισε και συμπλήρωσε ότι «υπάρχουν οι ειδικοί, που δεν είναι στην τηλεόραση και ας ασχολείται η τηλεόραση με αυτά τα θέματα. Να μπορέσουν να βρουν τις λύσεις. Οπότε εμείς, το γνωστό υπνωτικό για δυο ώρες».

«Θέλω να το πω, γιατί και γω παρακολουθώ τι γίνεται και όντως έρχομαι εδώ πέρα και προσπαθώ να φτιάξω λίγο τη διάθεση, γιατί ο εγκέφαλος είναι αλλού. Θες ρε παιδί μου, γιατί αυτό που συμβαίνει, σε αγγίζει; Γιατί μπορεί να έχει συμβεί σε κάποιον που γνωρίζεις; Γιατί συντονίζεσαι με το θύμα τη στιγμή που του συμβαίνει όλο αυτό; Γιατί έρχεται από παντού πληροφορία και έχουμε μια διάθεση όλοι να μαθαίνουμε. Έχουμε γίνει όλοι έτσι κι αλλιώς ντετέκτιβ και τα πράγματα είναι μπερδεμένα» κατέληξε ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό