29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Δεν θα ανοίξει η διαφορά μεταξύ των αιωνίων

Ειδήσεις Ελλάδα

Ώρα τελικών στην Ελλάδα και το BetMarket έχει τα πολύ ενδιαφέροντα προγνωστικά.

Το Game 1 των τελικών της Stoiximan Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού είναι πλέον γεγονός και έχουμε την ανάλυση για τα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ (5/6/24).

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει νικήσει και τους τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει σε Super Cup, Κύπελλο και EuroLeague.

Πάμε όμως παρακάτω, να δούμε τα προγνωστικά και την ανάλυση του αγώνα.

Προγνωστικά Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός (5/6/24)

Με ανεβασμένη ψυχολογία

Πολύ καλή ψυχολογία για τον Παναθηναϊκό AKTOR που πριν λίγες μέρες επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης. Ωστόσο, βάση της εικόνας του τριφυλλιού στα δύο παιχνίδια με τον Άρη, κανείς δεν δείχνει να έχει μείνει στους πανηγυρισμούς. Επίσης σε αυτά παιχνίδια πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι. Πιθανώς ο Πολωνός να επιλεγεί αντί του Βιλντόζα, αν λάβουμε υπόψη μας τις απουσίες των Φαλ και Ράιτ.

Λαβωμένος αλλά πεισμωμένος

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει η φετινή σεζόν με χαμόγελα. Οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να διακριθούν στο Final Four, όμως ήδη είχαν κάνει την υπέρβαση στην φετινή EuroLeague. Πολύ σημαντική η απουσία του Μουσταφά Φαλ, που σε συνδυασμό με την έλλειψη του Μόουζες Ράιτ, ο Μπαρτζώκας έχει ξεμείνει με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στο 5. Ο Ολυμπιακός πάντως, κόντρα στο Περιστέρι, έδειξε πολύ καλή εικόνα και στα δύο παιχνίδια.

Προγνωστικά Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός (5/6/24): Τα σημεία

Έχουμε εντοπίσει τρία σημεία από το σημερινό (5/6/24) Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός για τα προγνωστικά μας. Αρχικά, οι Ερυθρόλευκοι για να φέρουν το πλεονέκτημα στην έδρα τους πρέπει να κάνουν το break. Σαφώς ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει την ψυχολογία με το μέρος του, όμως σε όσα ντέρμπι είδαμε με νικητή τους Πράσινους, ποτέ δεν άνοιξε η διαφορά. Πρώτη μας επιλογή, λοιπόν, θα είναι το διπλό με το χάντικαπ στο +5,5 σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά στοιχήματος

Εν συνεχεία, έχουμε και δύο ειδικά. Απόντος του Φαλ, αλλά και του Ράιτ, ο Πετρούσεφ παίζει στο 5, όπως και ο Παπανικολάου ανεβαίνει πολλές φορές στο 4. Αν συνυπολογίσουμε το χρόνο του αρχηγού των Ερυθρολεύκων στο 3, αλλά και την σημαντικότητα του αγώνα, περιμένουμε να παίξει αρκετή ώρα. Βλέπουμε ότι το over 25:00 στα λεπτά συμμετοχής του Παπανικολάου είναι σε απόδοση 1,95.

Πάμε να κλείσουμε με τον Ματίας Λεσόρ. Και εδώ θα σταθούμε στην απουσία των ψηλών του Ολυμπιακού, αλλά και στην αδυναμία του Πετρούσεφ αμυντικά. Στους αγώνες της κανονικής διάρκειας, όταν ο Πετρούσεφ βρισκόταν στο 5, ο Γάλλος σέντερ έκανε… πάρτι στο ζωγραφιστό. Περιμένουμε, λοιπόν, ένα παραγωγικό παιχνίδι του σέντερ του Τριφυλλιού, τόσο σε πόντους, όσο και σε ριμπάουντ. Το Over 20,5 σε πόντους και ριμπάουντ του Λεσόρ έχει απόδοση 1,85 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

5/6, 21:15 Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός – 2 (+5,5) σε απόδοση 1,90
5/6, 21:15 Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός – Παπανικολάου over 25:00 συμμετοχής σε απόδοση 1,95
5/6, 21:15 Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός – Λεσόρ Over 20,5 πόντοι και ριμπάουντ σε απόδοση 1,85

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό