26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Δεν θα ήθελα να δω πουθενά την Μπέττυ Μαγγίρα, πέρασα πολύ δύσκολο χειμώνα μαζί της

Ειδήσεις Ελλάδα

Καυστικός για άλλη μια φορά ο δημοσιογράφος για την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1

Είχε δεν είχε και πάλι εξαπέλυσε πυρά, κατά της Μπέττυς Μαγγίρα, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία που τον συνάντησαν σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο.

Για την συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη είπε: «ότι θα κάτσω εγώ να δω τη συνέντευξη στον Fipster; Σε ποιο κανάλι; Στο Youtube έχει 9.852 κανάλια μόνο στην Ελλάδα και κάποια εκατομμύρια στον κόσμο. Πιστεύεις ότι έχω τον χρόνο να κάτσω να ασχοληθώ; Έχω τηλεόραση, ραδιόφωνο και να γράψω σε σάιτ και θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι κάνει ο Fipster στο Youtube; Απορώ με την πολιτική! Πρόκειται περί έκπτωσης, είναι δηλαδή εκπτώσεις αυτό που κάνουν σήμερα οι πολιτικοί».

«Ακούγεται ότι η Μπέττυ Μαγγίρα μπορεί να μη συνεχίσει του χρόνου στον ΑΝΤ1 παρόλο που έχει δύο χρόνια συμβόλαιο» ανέφερε, εν συνεχεία, ρεπόρτερ για να αναφωνήσει αμέσως, με χαμόγελο, ο Δημήτρης Παπανώτας: «Έλα! Δεν το πιστεύω, αλήθεια τώρα; Βάζουν τα χέρια τους και βγάζουν τα μάτια τους σε αυτό το κανάλι;».

«Που αλλού θα θέλατε να την δείτε, αν όχι στον ΑΝΤ1;» ρώτησε τότε άλλη ρεπόρτερ για να απαντήσει ο Δημήτρης Παπανώτας ως εξής. «Πουθενά! Όχι, πλάκα κάνω. Μακάρι η κοπέλα να έχει δουλειά, να πηγαίνει καλά και τα λοιπά. Ότι δεν θα μου λείψει, δεν θα μου λείψει προσωπικά γιατί πραγματικά πέρασα πολύ δύσκολο χειμώνα με την κυρία Μαγγίρα. Αλλά γενικότερα της εύχομαι κάθε επιτυχία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό