27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του Βεζένκοφ σήμερα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατά την παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ, έριξαν τα… βέλη τους προς τον Παναθηναϊκό και η απάντηση του ισχυρού άνδρα του ”τριφυλλιού”, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ήταν άμεση.

Aγγελόπουλοι: Αθέμιτος ανταγωνισμός το ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό

Μέσα από τα προφίλ του στα social media ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων:

«Και κάτι επί προσωπικού αφού πάλι ασχολείσαι μαζί μου ενώ δεν σε βλέπω. Το να προσπαθείς να πείσεις του οπαδούς σου ότι βάζεις πιο πολλά λεφτά από εμένα ενώ εγώ προσπαθώ να φτιάξω έναν οργανισμό που είναι σύντομα αυτάρκης πραγματικά με ξεπερνάει. Αν εσύ νιώθεις μάγκας για τα τσουβάλια λεφτά που έχεις βάλει και συνεχίζεις να βάζεις τι να πω. Εγώ θέλω να κερδίζω μέσα έξω από το γήπεδο αλλά και να συνεισφέρω στην άνοδο όλου του αθλήματος. Εκεί είναι η μαγκιά… αλλά και όλη διαφορά μας».

Έπειτα πρόσθεσε τα εξής:

«Σε μια παρουσίαση παίκτη, δεν θεωρείται προτροπή σε βία και δυσφήμιση το να αναφέρεις ότι αντίπαλη ομάδα πήρε με παράνομη παραχώρηση από το κράτος ένα γήπεδο; Πόσο δε όταν σου παραχωρούσαν ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ το σεφ. Πάντως δεν θα ήθελα να είμαι ο Σάσα σήμερα… Να με παρουσιάζουν και να είναι ξεκάθαρο ότι ουσιαστικά πληρώθηκα ότι πληρώθηκα υπό τον φόβο να μην πάω αλλά και να την πουν στον Γιαννακόπουλο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό