22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

‘Δεν θα έκαναν φάουλ, δουλειά μου ήταν να πηδήξω και να δημιουργήσω χάος’

Ειδήσεις Ελλάδα

FINAL FOUR 2022

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΝΤΗΣ
21.05.2022 | 23:03

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε για την τελευταία φάση του τελικού, εκεί όπου έκανε το hustle της χρονιάς και δυσκόλεψε το αμυντικό ριμπάουντ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Αναντολού Εφές κατέκτησε το πρωτάθλημα της EuroLeague για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με την τελευταία φάση του αγώνα να είναι συγκλονιστική. Ο Κρις Σίνγκλετον πρωταγωνίστησε σε αυτή και χάρη στην προσπάθειά του στην άμυνα, κράτησε την κατοχή και εξασφάλισε τη νίκη για τους Τούρκους.

Σε δηλώσεις του μετά από τη λήξη του αγώνα, ο Αμερικανός εξήγησε την σκέψη του πίσω από το τελευταίο play από τη στιγμή που άκουσε πως δεν θα γινόταν φάουλ

Αποστολή στο Βελιγράδι – Βασίλης Σκουντής

“Είναι ένα παιχνίδι do or die. Σε τέτοια παιχνίδια δεν έχεις να χάσεις και πολλά. Όταν το καταλάβεις αυτό, τα δίνεις όλα στο παρκέ”.

Για την τελευταία φάση: “Ήξερα πως έμεναν τρία δευτερόλεπτα. Δεν θα έκαναν φάουλ, άκουσα τον Λάσο να το λέει επομένως η δουλειά μου ήταν να πηδήξω στον αέρα και να δημιουργήσω χάος. Αυτό έκανα, έγινε η φάση και κερδίσαμε. Δεν παραξενεύτηκα. Μερικοί προπονητές διαλέγουν να κάνουν φάουλ, άλλοι όχι.

Είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ, χαίρομαι που καταφέραμε αυτό που κάναμε φέτος. Θεωρώ πως το γεγονός ότι έχουμε βάθος πάγκου βοήθησε. Έχουμε 2-3 παίκτες σε κάθε θέση που μπορούν να βοηθήσουν με την είσοδό τους στο παρκέ. Μας έλειπε ο Σίμον αλλά και πάλι μπορέσαμε να φέρουμε εις πέρας την δουλειά μας. Θέλαμε να κερδίσουμε”.

Για το αν θα μείνει και τη νέα σεζόν: Θα δούμε τον Ιούλιο. Υπάρχουν πολλοί free agents αλλά θα δούμε.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό