35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Δεν θέλω την τρομοκρατία της τηλεόρασης στη ζωή μου

Ειδήσεις Ελλάδα

«Πρέπει σιγά σιγά να κατονομάζουμε τις συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες»

Πικραμένη από την εμπειρία της στην τηλεόραση είναι η Λάουρα Νάργες, σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Ελένη». Η παρουσιάστρια τόνισε δεν σκέφτεται καθόλου το ενδεχόμενο να επιστρέψει, αλλά και για τις κακές συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες. Τόνισε χαρακτηριστικά πως αυτή την τρομοκρατία δεν έχει θέση στη ζωή της.

«Δεν σκέφτομαι καθόλου την τηλεόραση. Αρνούμαι πια να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον, όπου ο επαγγελματισμός, η ευγένεια, η τυπική συμπεριφορά και ο σεβασμός θεωρούνται μειονεκτήματα και έχουν το κάθε δικαίωμα να σε περνάνε και για χαζή ακόμα. Δεν έχω καμία διάθεση να ακούω χαζομάρες, για το τι είναι επιτυχία. Για μένα, από μια μικρή πόλη της Γερμανίας, επιτυχία είναι και που κάθομαι τώρα εδώ μαζί σου», είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες στο μαγκαζίνο του Mega και πρόσθεσε:

«Θέλω να είμαι σε ένα περιβάλλον που να νιώθω ασφάλεια, που θα είμαι ο εαυτός μου, που δεν θα με μειώσουν επίτηδες για να χαλαστεί η όποια αυτοεκτίμησή μου. Το να ακούω από έναν άνθρωπο ότι δεν είμαι αρκετά ντίβα για να κάνω τηλεόραση, προσωπικά δεν μπορώ να το κατανοήσω αυτό».

Κλείνοντας, η Λάουρα Νάργες ανέφερε: «Όση ευθύνη έχουν αυτοί που είναι μπροστά από τις κάμερες, άλλο τόση ευθύνη έχουν και αυτοί που είναι από πίσω. Πρέπει σιγά σιγά να κατονομάζουμε τις συμπεριφορές από πίσω. Θεωρώ άδικο να χρεώνονται όλα στους μπροστινούς και στους πίσω να καταπίνουμε τις όποιες συμπεριφορές που δεχόμαστε. “Μην πεις τίποτα διότι μπορεί μετά το άλλο κανάλι να μη σε πάρει”, αυτή την τρομοκρατία δεν την θέλω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό