16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

‘Δεν θέλω να παραπονεθώ, οι παίκτες μου ήρθαν άυπνοι το Σάββατο στις 6 το πρωί’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
24.10.2021 | 19:54

Ο Μπαρτζώκας σε τάιμ άουτ του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Στη σημασία της νίκης επί του Ηρακλή, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο επιτεύχθηκε, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από το διπλό στο Ιβανώφειο.

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στο Ιβανώφειο, αλλά και στο ταξίδι από την Μόσχα προς την Θεσσαλονίκη, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από την επικράτηση των ερυθρόλευκων στην παράταση του αγώνα για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

“Ηταν ένα ωραίο παιχνίδι για τους φιλάθλους σε ωραία ατμόσφαιρα με μεγάλη ένταση από τον κόσμο, που έσπρωξε τον Ηρακλή να παίξει πολύ καλύτερα από αυτό που έπαιζε ως τώρα. Θεωρώ πως εμείς σε επίπεδο μεθοδικότητας, μαχητικότητας, αλλά και ευστοχίας, είχαμε 30% σε ανοικτά τρίποντα, δεν τα πήγαμε καλά.

Δώσαμε στον Ηρακλή το δικαίωμα να μείνει στο παιχνίδι και βάζοντας αυτά τα δύο τρίποντα στο τέλος, να κριθεί ο αγώνας στην παράταση. Δεν υποτιμώ καμία νίκη. Είναι σημαντική νίκη για εμάς. Μπορεί κανείς να δει τι γίνεται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά από απαιτητικά ματς Ευρωλίγκας. Δεν θέλω να παραπονεθώ για τους παίκτες μου. Δεν έκαναν καλή εμφάνιση, αλλά ήρθαν στην Θεσσαλονίκη στις 6 το πρωί, χωρίς να έχουν κοιμηθεί. Είναι σημαντική η νίκη και πρέπει να την κρατήσουμε”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό