33.7 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Δεν θέλησε να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόβα τζενεράλε είχε την Τρίτη το βράδυ η Άντζελα Δημητρίου και οι συνεργάτες της στο Barbarella και οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών την περίμεναν από νωρίς, για να της αποσπάσουν μια δήλωση σχετικά με όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σε εκείνη, την κόρης της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της Φώτη Λώση. Η τραγουδίστρια, όταν έφτασε καλησπέρισε τους ρεπόρτερ ωστόσο αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Τα πλάνα από την άφιξης της προβλήθηκαν στην εκπομπη «Πρωινό» και αμέσως μετά ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη για όσα είπε η Άντζελα Δημητρίου στους συνεργάτες της: 

«Εγώ έχω ρεπορτάζ που θα σας το μεταδώσω. Το γνωρίζω και το δίνω αποκλειστικά εγώ εδώ από την εκπομπή. Μαζεύτηκαν χθες όλοι οι συνεργάτες του μαγαζιού και η Άντζελα τούς είπε ένα πράγμα και το άκουσαν όλοι. Έχω καλές σχέσεις με το μαγαζί και μου το μετέφεραν παραπάνω από δύο άτομα.

Τους είπε η Άντζελα “σε δυο ανθρώπους στέλνω ένα μήνυμα και το λέω εδώ σε εσάς, στους μετρ, στους πορτιέρηδες και σε όσους είναι στην πόρτα του μαγαζιού. Έτσι και μπει στο μαγαζί ο γαμπρός μου ο Φώτης ή ο κύριος Εκμαλιάν που βγαίνει στα κανάλια, εγώ θα κατέβω από την πίστα. Να τους διώξετε”. Είπε μόνο γι’ αυτά τα δύο πρόσωπα και όχι για την κόρη της», ανέφερε ο παρουσιαστής του Αντ1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό