18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δεν ευθύνεται ο δικός μου νόμος για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη

Ειδήσεις Ελλάδα

‘Εντονη ήταν η αντίδραση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου στην αναφορά από κρατικό κανάλι ότι ο δικός του νόμος ευθύνεται για την απελευθέρωση του Δημήτρη Λιγνάδη, με τον πρώην υπουργό να προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, σε δήλωσή του ο Ν. Παρασκευόπουλος αναφέρει:

«Νάτος πάλι ο Νόμος- Φάντασμα! Ο “Νόμος Παρασκευόπουλου” ευθύνεται για την αποφυλάκιση Λιγνάδη, ειπώθηκε από το κρατικό κανάλι και με πρόθυμη αναπαραγωγή από τον κ. Πορτοσάλτε. Ο οποίος “Νόμος Παρασκευόπουλου” είναι τελείως μα τελείως άσχετος αφού η απελευθέρωση Λιγνάδη στηρίζεται όχι σε … αποσυμφορήσεις αλλά στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπως ίσχυε και από το 2010».

Συνεχίζοντας ο πρώην υπουργός σημειώνει: «Ποιόν προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν; Μα είναι φανερό, τον ελληνικό λαό. Πώς; Επιχειρώντας να στιγματίσουν χυδαία και με δόλια ψεύδη ένα πολιτικό κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, και το όνομα ενός προσώπου».

Καταλήγοντας ο κ. Παρασκευόπουλος τονίζει: «Όταν βρισκόμουν στην πολιτική, ποτέ δεν προσέφυγα στη Δικαιοσύνη για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες, έχοντας υποδομή για να απαντώ. Σήμερα δεν έχω λόγο να διστάσω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό