24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν είχε κάνει διαθήκη γιατί δεν σκεφτόταν τον θάνατο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι της είπε λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή

Για τον σύζυγό της, Κώστα Βουτσά, τα χρόνια που έζησαν μαζί αλλά και για τις τελευταίες του λέξεις προτού αυτός πεθάνει, μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη τη Δευτέρα η Αλίκη Κατσαβού η οποία έμεινε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία του στιγμή, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο μεγάλος κωμικός ηθοποιός δεν έγραψε ποτέ την διαθήκη του.

«Δεν υπήρξε διαθήκη ποτέ. Ο Κώστας δε σκεφτόταν τον θάνατο. Υπάρχουν νόμοι που καθορίζουν τι δικαιούται ο καθένας, και εμείς πράξαμε σύμφωνα με τα δικαιώματά μας. Η Σάντρα με τις αδελφές της και την πρώην γυναίκα του Κώστα θα τα λύσουν μόνες τους, εγώ δεν έχω λόγο. Για τρία χρόνια δικαιούμαι τη σύνταξη του Κώστα, και ο Φοίβος μέχρι τα 18 του. Εγώ δεν θέλω να ζω από τον Κώστα, θέλω να ζω από εμένα», ξεκαθάρισε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις κοινές τους στιγμές μαζί:

«Από τον Κώστα θυμάμαι τα γέλια μας. Κάθε πρωί ήταν μια νέα περιπέτεια, ήταν ένα χαρούμενο λούνα παρκ» είπε, ενώ τόνισε πως «οι τελευταίες στιγμές στο νοσοκομείο ήταν δύσκολες».

«Η τελευταία κουβέντα που μου είπε ο Κώστας ήταν “θέλω να βγω γρήγορα έξω”, εγώ του είπα “σ’ αγαπώ”», δήλωσε εστιάζοντας για τις δύσκολες ώρες που πέρασαν οι δυο τους στο νοσοκομείο.

«Τον έχω δει στον ύπνο μου. Ενώ δεν πιστεύω στα μεταφυσικά, συνέβησαν πράγματα, όπως πουλάκια που μπήκαν στο σπίτι, και λουλούδια που κολλούσαν στο τζάμι του αυτοκινήτου» υπογράμμισε.

«Το μυαλό κάνει παιχνίδια»

«Το πένθος κάνει περίεργα σκαμπανεβάσματα. Βλέπω τον Κώστα στην τηλεόραση και το μυαλό κάνει παιχνίδια. Η λύση που έχω βρει είναι να είμαι επικεντρωμένη στο παιδί» είπε.

«Οι ειδικοί μου είπαν να μιλήσω ξεκάθαρα στο Φοίβο για αυτό που συνέβη, αλλά μου φάνηκε άγριο. Το δύσκολο με τα παιδιά είναι ότι δεν καταλαβαίνουν το τετελεσμένο του θανάτου. Ο Φοίβος δε θέλει να βλέπει τον μπαμπά του σε ταινίες. Υπήρξε ένα κοριτσάκι που στις κούνιες ρώτησε το Φοίβο αν πέθανε ο μπαμπάς του. Σοκαρίστηκα. Ο Φοίβος απάντησε “ο μπαμπάς μου ήταν σπουδαίος”» σημείωσε η Αλίκη Κατσαβού σχετικά με το γιο της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό