12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Δεν είχαν καθαριστεί φρεάτια σε πολλές περιοχές – Απογοητευτική η εικόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

«Χρειάζονται μια σειρά παρεμβάσεων»

Για την κακοκαιρία «Μπάλλος» και τα προβλήματα που προκάλεσε μίλησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας πως «αυτό που έχει σημασία να ξέρουμε όλοι, είναι ότι σε περιπτώσεις κακοκαιρίας, όπως αυτή, υπάρχουν πάρα πολλά σημεία σε όλη την Ελλάδα που είναι επικίνδυνα και πρέπει να τα σημάνουμε στους πολίτες για να τα αποφεύγουν».

«Ο κίνδυνος δεν έχει περάσει, αναμένονται ισχυρά φαινόμενα στην Χαλκιδική, όπου έβρεχε έντονα το πρωί», τόνισε ο κ. Πέτσας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Σε πολλές περιοχές δεν είχαν καθαριστεί φρεάτια – και σε περιοχές της Αττικής – και είχαμε τα αποτελέσματα που είδαμε, ενώ σε περιοχές όπως στο Μαρκόπουλο, χρειάζονται μια σειρά παρεμβάσεων για υδραυλικά έργα και για την διαχείριση των ομβρίων υδάτων, διότι συχνά ο δρόμος διοχετεύει τα όμβρια και δεν υπάρχει μια διαχείριση για την κίνηση των ομβρίων υδάτων κάτω από τον δρόμο», σημείωσε.

«Είναι απογοητευτική η εικόνα στην Αττική σε ορισμένα σημεία. Για την κατάσταση στο Φάληρο, τα προβλήματα οφείλονται στα έργα. Τα φράγματα που είχαν φτιάξει οι ανάδοχοι έσπασαν και προκάλεσαν τα προβλήματα και αυτά και είναι κάτι που πρέπει να το δουν η Περιφέρεια και ο ανάδοχος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό