24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν είναι μόνο οι Bennifer! 5 διάσημα ζευγάρια που έδωσαν δεύτερη ευκαιρία και είναι ακόμα μαζί

Ειδήσεις Ελλάδα

Για μερικά από αυτά τα διάσημα ζευγάρια η δεύτερη φορά ήταν υπέροχη και για άλλα ζήτημα χρόνου για να χωρίσουν ξανά. 

Είναι ο έρωτας πιο δυνατός τη δεύτερη φορά; Αξίζει να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία; Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ρωτήσουμε αυτά τα διάσημα ζευγάρια ή απλά να ρίξουμε μια ματιά και να δούμε πώς τα κατάφεραν.

Για κάποιους, όπως ο Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin, ο χωρισμός τους έφερε πιο κοντά από ποτέ κι έκανε τη σχέση τους πιο δυνατή. Για άλλους, όμως, όπως η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck – που υπέβαλαν πριν λίγες ημέρες αίτηση διαζυγίου, τα αρχικά προβλήματα που είχαν δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν.

Σίγουρα αυτή τη βδομάδα άκουσες, διάβασες, όλο και κάτι είδες για τη διαζύγιο Jennifer Lopez και Ben Affleck.Οι δυο τους είχαν σχέση μεταξύ 2003-2004, αλλά παντρεύτηκαν περίπου είκοσι χρόνια μετά, δίνοντας μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους. Οι φήμες ότι ήταν ξανά μαζί φούντωσαν για πρώτη φορά στα τέλη Απριλίου του 2021, όταν εντοπίστηκαν έξω από το σπίτι της στο Λος Άντζελες μετά τον χωρισμό της από τον Alex Rodriguez. Τον Απρίλιο του 2022, ήταν και πάλι αρραβωνιασμένοι και το καλοκαίρι του 2022, παντρεύτηκαν και μάλιστα δύο φορές.

Τα προβλήματα, όμως, δεν σταμάτησαν και το ζευγάρι χώρισε τον Απρίλιο του 2024. Η JLo κατέθεσε αίτηση διαζυγίου αρκετούς μήνες μετά, στις 20 Αυγούστου, ανήμερα της επετείου γάμου τους στη Georgia. Αυτό, όμως, είναι μόνο ένα παράδειγμα για ένα ζευγάρι που χώρισε όταν έδωσε δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.

Αλλάζει το επώνυμό της η JLo: η αιτία χωρισμού στην αίτηση διαζυγίου αποκαλύφθηκε

Ποια διάσημα ζευγάρια τα κατάφεραν με τη δεύτερη φορά και είναι ακόμα μαζί;

Πρίγκιπας William – Kate Middleton

Αν και όλοι πιστεύουμε πως υπάρχει πάντα ένα όμορφο παραμύθι πίσω από την ιστορία των βασιλικών ζευγαριών, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει. Η σχέση του πρίγκιπα William και της Kate Middleton δεν ήταν πάντα τέλεια.

Τέσσερα χρόνια προτού ενωθούν με τα δεσμά του γάμου σε μια πολυτελή τελετή το 2011, το ζευγάρι χώρισε τον Απρίλιο του 2007. Όμως ο χωρισμός ήταν απλώς ένα εμπόδιο στο δρόμο τους. Το ζευγάρι σήμερα έχει τρία παιδιά και δείχνει αρκετά ευτυχισμένο.

Η Kate, βέβαια, δίνει από την πλευρά της μια μάχη με τον καρκίνο, ελπίζοντας να βγει στο τέλος η νικήτρια.

https://www.instagram.com/p/C8Pt2DrN61b/Sylvester Stallone – Jennifer Flavin

Η σχέση του Sylvester Stallone και της Jennifer Flavin ήταν δύσκολη – αλλά δεν το βάζουν κάτω. Τον Αύγουστο του 2022, μετά από 25 χρόνια κοινής ζωής, η Flavin κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Ωστόσο, ακύρωσε το διαζύγιο έναν μόλις μήνα αργότερα.

«Όταν η Τζεν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ένιωσε ότι δεν είχε άλλη επιλογή. Ένιωθε ότι δεν εισακούστηκε και ήταν πολύ απογοητευμένη», δήλωσε πηγή στο People. «[Ο Sylvester] ήθελε πάντα να τα βρουν μεταξύ τους. Αγαπούν ο ένας τον άλλον. Θέλουν να κρατήσουν την οικογένειά τους ενωμένη».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 1988 σε ένα εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. Συνέχισαν να έχουν ένα ειδύλλιο, μέχρι που παντρεύτηκαν το 1997.

Συγκινεί ο Sylvester Stallone μιλώντας για την επανασύνδεση με την Jennifer Flavin

https://www.instagram.com/p/CzaRGeerdtF/Christine Taylor – Ben Stiller

Ανάμεσα στα διάσημα ζευγάρια που έδωσαν μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους δε θα μπορούσαν να μην συγκαταλέγονται η Christine Taylor με τον Ben Stiller. Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους το 2017, το ζευγάρι είχε κάποια ευχάριστα νέα, αφού τα ξαναβρήκε.

Η ρομαντική τους σχέση αναζωπυρώθηκε αφού ο Stiller και η Taylor αποφάσισαν ότι θα ήταν καλύτερο αν μετακόμιζε ξανά μαζί της και με τα δύο τους παιδιά κατά τις πρώτες ημέρες της πανδημίας, καθώς θα ήταν ο μόνος τρόπος να μπορεί να δει τα παιδιά κατά τη διάρκεια του lockdown.

«Στη συνέχεια, με την πάροδο του χρόνου, εξελίχθηκε», δήλωσε σε συνέντευξη σχετικά με τη σχέση τους. «Χωρίσαμε και τα ξαναβρήκαμε και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Ήταν πραγματικά υπέροχο για όλους μας. Απροσδόκητο και ένα από τα πράγματα που προέκυψαν από την πανδημία», πρόσθεσε.

Η Christine Taylor είχε πει ότι ο χρόνος που πέρασαν χωριστά τους βοήθησε να «γνωρίσουν ποιοι είμαστε» και να ταιριάζουν καλύτερα ο ένας στον άλλο.

Justin – Hailey Bieber

Τώρα είναι ευτυχισμένοι στον γάμο τους, αλλά πριν παντρευτούν το 2018, ο Bieber και η Hailey χρειάστηκε να ξεπεράσουν μερικά εμπόδια.

Το ζευγάρι έβγαινε στο παρελθόν πριν χωρίσει το 2016. Αφού χώρισαν, «περάσαμε μια μεγάλη περίοδο που δεν ήμασταν φίλοι», δήλωσε η Hailey στην βρετανική εφημερίδα The Times. Μέχρι τον Ιούνιο του 2018, το ζευγάρι εντοπίστηκε ξανά μαζί. Τον επόμενο μήνα, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του και στη συνέχεια παντρεύτηκε δύο φορές από τότε. Οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί.

https://www.instagram.com/p/C7Va9iiRbFs/Justin Timberlake – Jessica Biel

Ο Timberlake και η Biel χώρισαν φιλικά τον Μάρτιο του 2011 – τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη τους σχέση – αλλά ο χωρισμός ήταν γρήγορος- το ζευγάρι τα ξαναβρήκε τον Αύγουστο και αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2011.

«Είναι από μόνη της το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου», δήλωσε ο Timberlake για την Biel, από την οποία ζήτησε να τον παντρευτεί κατά τη διάρκεια των διακοπών του ζευγαριού στη Μοντάνα.

Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, τον Silas, τον Απρίλιο του 2015 και τον Phineas το 2020.

https://www.instagram.com/p/C02EO2HJC2D/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό