20.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Δεν γελάω εγώ με τα σχόλια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Μιλούσαμε χθες με βίντεο κλήση, έτρωγε ένα πολύ ωραίο μπέργκερ με πατάτες…»

Με αφορμή σχόλια που δέχτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα social media για τα κιλά της, μετά την πρεμιέρα του Love Island, η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε στον αέρα του «Πρωινού μας».

«Μιλούσαμε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου χθες με βίντεο κλήση, έτρωγε ένα πολύ ωραίο μπέργκερ με πατάτες, γελούσε με αυτά που της διάβαζα. Δεν γελάω εγώ όμως», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου και συνέχισε:

«Τα σχόλια αυτά είχαν να κάνουν με ένα κορίτσι το οποίο είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα, πάντα έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι έχει ζήσει στη Νέα Υόρκη, έτσι ήρθε στην Ελλάδα και έκανε το GNTM. Κατόπιν πήρε κάποια κιλά για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναφέρω -μπορεί κάποια στιγμή να το κάνω κι αυτό βέβαια, ξέρεις εσύ που ακούς-, γιατί δεν ήταν καλά ψυχολογικά και πήρε κιλά. Λέγανε πάλι ότι ήταν έγκυος, ότι έχει παχύνει, πώς είναι έτσι. Η μαμά της Ηλιάνας έχει αυτά τα κιλά».

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ήταν καλά ψυχολογικά -και το έχει πει και η ίδια- λίγα χρόνια πριν που πήρε κιλά. Τώρα είναι υγιέστατη, είναι στα κιλά της και είναι μια χαρά», κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό