22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν βρίσκει ομάδα ούτε με… σφαίρες ο Άντονι: Τον απέρριψε και η Φενέρμπαχτσε [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άντονι, υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την έλευση του Έρικ Τεν Χαγκ στην Αγγλία, καθώς μετακόμισε από τον Άγιαξ για 100 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν έχει αποδώσει τα μέγιστα και ψάχνει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του.

Όπως αναφέρει η Sun, ο ίδιος έχει ζητήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποχωρήσει δανεικός, ώστε να βρει τον καλό του εαυτό του πίσω που είχε με τον Άγιαξ. Όμως, οι Τούρκοι, σύμφωνα με πληροφορίες, απέρριψαν τον Άντονι. Βέβαια, οι συζητήσεις για μία πιθανή αποχώρηση του Βραζιλιάνου διεθνή με δανεισμό μπορεί να γίνει μέχρι την Παρασκευή (13/9), όπου τελειώνει η μεταγραφική περίοδος στα περισσότερα πρωταθλήματα.

Ο Άντονι, ήρθε με τις καλύτερες προδιαγραφές στην Premier League. Την καριέρα του στο Νησί, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς με ένα δικό του γκολ-ποίημα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Άρσεναλ με 2-1. 

Παράλληλα, ένα άλλο του γκολ που πέτυχε και έκανε τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων» να τον αγαπήσουν, ήταν κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Europa League, όπου αποτέλεσε «χρυσό», αφού ήταν αυτό που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Τεν Χαγκ. Στο Νησί, έχει πετύχει έντεκα γκολ και πέντε ασίστ σε 83 αγώνες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό