23.6 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν βλέπει αντίπαλο ούτε με… κιάλια η Βίλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Άστον Βίλα θα μας… τρελάνει όλους. Η επιδραστικότητα του Ουνάι Έμερι απ’ όταν ανέλαβε στον σύλλογο είναι εντυπωσιακή και έχει κάνει τους «χωριάτες» πραγματικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος στην Premier League. Μάλιστα, μετά τις νίκες απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ έκανε κάτι που ο σύλλογος δεν είχε καταφέρει ποτέ, στα 149 χρόνια ύπαρξής του!

Πρώτα την Σίτι, μετά την Άρσεναλ. Η Βίλα «βύθισε» και τους δύο στην βαθμολογία του αγγλικού πρωταθλήματος, επικράτησε σε αμφότερα ματς με 1-0 και βρίσκεται πλέον στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Το «τρένο» του Έμερι δεν λέει να… σταματήσει και έφτασε τις 15 σερί εντός έδρας νίκες, για πρώτη φορά στην ιστορία του κλαμπ. Ασύλληπτο!

Όποιος και αν επισκέπτεται το «Βίλα Παρκ» φεύγει με… άδεια χέρια και πολύ δύσκολα θα βρει δίχτυα, αφού η Άστον Βίλα έχει διατηρήσει 8 φορές ανέπαφη την εστία της. Το πρόγραμμά της είναι αρκετά ευνοϊκό, ώστε να επεκτείνει το σερί της, αφού υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (22/12), την Μπέρνλι (30/12) και τη Νιούκαστλ (30/01) στις επόμενες τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις, ενώ μετά ακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι, με ένα καλό, στα «χαρτιά» πρόγραμμα, έναν εξαιρετικό προπονητή στην άκρη του πάγκου και με ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ, είναι παράλογο να θεωρήσουμε ότι η Βίλα μπορεί να πάει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το 8ο πρωτάθλημα της ιστορίας της; Οψόμεθα…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό