Home Tech Δεν αλλάζει κάτι με Τούχελ στην Μπάγερν Μονάχου

Δεν αλλάζει κάτι με Τούχελ στην Μπάγερν Μονάχου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπάγερν Μονάχου μετά από 11 χρόνια δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Γερμανία. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ, έκανε πολλές γκέλες και σε συνδυασμό με το αήττητο της Λεβερκούζεν, δεν μπόρεσε να πιάσει κορυφή. Μία χρονιά η οποία εντός συνόρων είναι αποτυχημένη για τους Βαυαρούς, ωστόσο είναι ακόμα ζωντανός ο μεγάλος στόχος του Champions League.

Κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν έδειξε ένα εξαιρετικό πρόσωπο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μπορεί ο γερμανικός σύλλογος να είναι κοντά στην πρόκριση στον τελικό και να έχει βελτιωθεί αγωνιστικά, ωστόσο φαίνεται πως η απόφαση για τον Τούχελ είναι… τελεσίδικη.

Εδώ και βδομάδα έχει γίνει γνωστό ότι ο πολύπειρος προπονητής δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας τη νέα χρονιά. Όπως επιβεβαίωσε και ο CEO της Μπάγερν, θα είναι χαρούμενοι οι άνθρωποι του συλλόγου αν έρθει η κατάκτηση του Champions League, ωστόσο ακόμα και αν γίνει αυτό, θα χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Τούχελ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version