16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δεν ήταν το όνειρό μου να κάνω τηλεπωλήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

«Αλλά είναι μια πολύ ωραία δουλειά, αξιοπρεπής»

Στην εκπομπή «Ελένη» του Mega μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία πλέον ασχολείται με την αναπαλαίωση επίπλων. Η πρώην παρουσιάστρια, πλέον, κάνει τηλεπωλήσεις, που δεν ήταν το όνειρό της, ωστόσο θεωρεί ότι κι αυτή την δουλειά την κάνει καλά.

«Δεν ήταν το όνειρό μου να κάνω τηλεπωλήσεις, αλλά είναι μια πολύ ωραία δουλειά, αξιοπρεπής και νομίζω πως την κάνω καλά. Θα ομολογήσω κάτι. Σε κάποιες δύσκολες φάσεις το σκέφτηκα με πικρία: κοίταξε να δεις, όλες κάνουν παιδιά και μαζί με τα παιδιά συνεχίζουν την καριέρα τους. Όμως εγώ δεν είχα επιλογή. Αν γυρίσω στο τότε που είχα το μωρό μου στην αγκαλιά, είχα πάθει μια αρρώστια, δεν μπορούσα να το αφήσω», είπε η Μαίρη Μηλιαρέση και αναφέρθηκε στα ερωτικά της, ξεκαθαρίζοντας:

«Αν δε με χτυπήσει ο έρωτας κατακέφαλα δεν υπάρχει περίπτωση να κουνηθώ. Είμαι μια χαρά, ευχαριστώ και με λένε Μαίρη. Αν την πάθω την ζημιά με έναν άνθρωπο, ο οποίος μπορεί πραγματικά να είναι κοντά μου και να κάνει την καθημερινότητά μου πιο όμορφη, πιο χαρούμενη, πιο εύκολη, εδώ είμαι. Για να σας δω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό