28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Δεν ήρθα μόνο για ένα χρόνο στην Μπάγερν, θα μείνω πολλά παραπάνω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπάγερν Μονάχου, βρέθηκε πολύ κοντά στην νίκη κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του Champions League στην «Αλιάνζ Αρένα». Οι Βαυαροί, βρέθηκαν με ανατροπή στο παιχνίδι μπροστά στο σκορ, αλλά μετά από ένα πέναλτι ο Βινίσιους Τζούνιορ κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς στο 83ο λεπτό σε ένα παιχνίδια «φωτιά». Όλα αναμένεται να κριθούν στην Ισπανία, και το εισιτήριο για τον νικητή το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι φλέγον, μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο Άγγλος επιθετικός της Μπάγερν, Χάρι Κέιν, ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στο 57ο λεπτό βάζοντας μπροστά την ομάδα του με 2-1, από τα 11 μέτρα, νικώντας τον πορτιέρε των «μερένγκες» Λούνιν.

Στο πρώτο του χρόνο στην Γερμανία, ο Χάρι Κέιν μετράει το εκπληκτικό με 35 γκολ σε 31 επίσημους αγώνες, βοηθώντας στα μέγιστα την ομάδα του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η εκπληκτική του παρουσία, οφείλεται και σε εξωαγωνιστικούς παράγοντες μιας και φαίνεται να απολαμβάνει με την ψυχή του την παρουσία στο Μόναχο. Ο ίδιος μέσα από δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι δεν ήρθε μόνο για έναν χρόνο στην Μπάγερν Μονάχου, και μάλιστα επιθυμεί να μείνει πολλά ακόμη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επιθετικός των Βαυαρών:

«Είμαι εδώ στη Μπάγερν για πολλά χρόνια, δεν είναι μια μοναδική χρονιά για την οποία έχω έρθει». «Ήρθα εδώ γιατί θέλω να παίξω σε αυτά τα μεγάλα παιχνίδια, αυτές τις μεγάλες στιγμές και δεν υπάρχει μεγαλύτερη από την επόμενη εβδομάδα εκτός έδρας αναμέτρηση»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό