15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Δεν έχω καμία σχέση με τον πατέρα μου, δεν έχουμε επικοινωνία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι είπε για τον ερχομό της κόρης της

Η Τζούλια Νόβα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η ξανθιά καλλονή μίλησε για την τρυφερή σχέση με την κόρη της, το λόγο που δε μιλάει με τον πατέρα της, αλλά και την αλλαγή που ήρθε στην καθημερινότητά της με το σύζυγό της μετά τον ερχομό του παιδιού.

«Με βοηθάει ο θηλασμός στο να χάσω βάρος, ούτε ένα λεπτό δεν έχω στερηθεί κάτι. Από Σεπτέμβριο θα είναι πιο εύκολο να αφήνω τη μικρή και να εργαστώ. Τώρα δε γίνεται γιατί τρέφεται αποκλειστικά με θηλασμό. Στην αρχή δεν ήθελα να φαίνεται το παιδί, αλλά κυκλοφορώ τόσο πολύ έξω, οπότε την έχουν ήδη δει. Αν δεν είχα τη μικρή θα πήγαινα σε reality με το σύντροφό μου», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα είπε στη συνέχεια: «Είμαι ψύχραιμη σε όλα, από τη γέννα, μέχρι και όταν αρρωστήσαμε με κορωνοϊό κι εγώ, και ο Μιχάλης, και η κόρη μας. Δεν αντιμετώπισα δυσκολία με τον τοκετό στο σπίτι. Ήμουν πολύ ψύχραιμη και συνειδητοποίησα ότι αντέχω τον πόνο. Ο Μιχάλης μένει και μόνος του με τη μικρή, αλλάζει πάνες, υπάρχει βοήθεια, συνεργασία. Ήθελε από μικρός να γίνει πατέρας».

Κλείνοντας, η Τζούλια Νόβα ανέφερε: «Με τον πατέρα μου δεν έχουμε καλές σχέσεις, δεν υπάρχει επικοινωνία. Με τον αδελφό μου σιγά σιγά μιλάμε. Η καθημερινότητα με ένα μωράκι είναι εντελώς διαφορετική για το ζευγάρι, μπορεί και να μαλώσουμε αν είναι γκρινιάρα η μικρή, αλλά κρατάει λίγο. Αυτό το καλοκαίρι δε θα γίνει η βάφτιση, γύρω στα 3 της θα τη βαφτίσουμε για να έχει αναμνήσεις το παιδί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό