35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Δεν έχω αντιπάλους, παρά μόνο συμμάχους

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην ανάγκη να αναγνωριστεί και να ενισχυθεί συνολικά ο επιχειρηματικός ιστός της χώρας που απαρτίζεται από μεγάλες βιομηχανίες αλλά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις εστίασε η Ιουλία Τσέτη, υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΒ στις 18 Ιουνίου, σε σχετική παρουσίαση της υποψηφιότητάς της.

Η κ. Τσέτη τόνισε πως δεν έχει αντιπάλους παρά μόνο συμμάχους και επεσήμανε πως η ελληνική φαρμακοβιομηχανία έχει χαλκέντερους ανθρώπους.

Επιπλέον, η κ. Τσέτη θεωρεί χρέος της προς να βοηθήσει τη γενιά που έχει επιλέξει να επιχειρήσει και να εργαστεί στην Ελλάδα και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η συμβολή της εταιρείας της στην ενίσχυση μεταπτυχιακών προγραμμάτων αλλά και η προσωπική της διάθεση για την διεκδίκηση της προεδρίας του ΣΕΒ.

Ως επίτιμη Διδάκτωρ Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), ο οποίος περιλαμβάνει τις βιομηχανίες UNI-PHARMA, InterMed, UniHerbo και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle η κ. Τσέτη τόνισε πως η εταιρεία εξάγει σε 70 χώρες με προϊόντα δίκης της επωνυμίας παρά τις δυσκολίες στην εξασφάλιση και του κόστους πρώτων υλών. Όπως επισημαίνει η βιομηχανία έχει χρέος να επενδύει και να επιταχύνει τις διαδικασίες χρηματοδότησης ειδικά και για τις μικρότερες εταιρείες. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό