28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Δεν έχουν τελειώσει οι πιθανότητές μας για τον τίτλο»

Ειδήσεις Ελλάδα

O Oλυμπιακός έκανε «σεφτέ» στα playoffs της Super League, με τη νίκη επί του Άρη (3-0), για την 3η αγωνιστική. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά το παιχνίδι και δήλωσε πως η ομάδα του είναι ακόμα στην διεκδίκηση του τίτλου.

Oι Πειραιώτες πήραν νωρίς προβάδισμα με σκόρερ τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί (6′), ο οποίος έχασε και πέναλτι, λίγο πριν την συμπλήρωση του ημιχρόνου (41′). Στο 60′ ο Ποντένσε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ο Καρβάλιο διαμόρφωσε το τελικό σκορ (89′).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:«Είμαι ικανοποιημένος. Σε κάποια σημεία του αγώνα θα μπορούσαμε να είμαστε πιο δυνατοί. Μετά το 1-0 έχει μπει το γκολ, αλλά ο ο αντίπαλος μπορούσε να μας βλάψει με μια αντεπίθεση και να πάρει την ισοπαλία. Έπρεπε να ήμασταν πιο δραστήριοι και δυνατοί, όμως στο τέλος βάλαμε άλλα δύο γκολ και καθαρίσαμε τη νίκη.

Νομίζω ότι και οι αντίπαλοί μας θα χάσουν βαθμούς. Δεν έχει κριθεί τίποτα, αλλά δεν έχουν τελειώσει οι πιθανότητές μας για τον τίτλο. Πρέπει να σκεφτόμαστε εγωιστικά ότι θα κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Να βάζουμε περισσότερα γκολ για να καθαρίζουμε τις νίκες. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες, αλλά πρέπει να πάμε για τη νίκη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό