32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Δεμένα τα πλοία στον Πειραιά και την Κρήτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Παραμένει σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου  από λιμάνι Πειραιά  και Κρήτη  λόγω κακοκαιρίας.

Δεμένα θα παραμείνουν και το βράδυ της 16ης Δεκεμβρίου τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά και της Κρήτης, εξαιτίας των ισχυρών και τοπικά θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη.

Το «Έλυρος», από το λιμάνι της Σούδας προς τον Πειραιά, θα αναχωρήσει αύριο (17/12) στις 11:00 το πρωί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΝΕΚ LINES. Την ίδια ώρα θα αναχωρήσει και το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα Χανιά.

Παγετός με θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο και τσουχτερό κρύο

Κακοκαιρία θα επικρατήσει την Κυριακή (17/12) σύμφωνα με την ΕΜΥ στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η ΕΜΥ προειδοποιεί παράλληλα για θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις άνεμους στο Αιγαίο με σταδιακή εξασθένηση από τα βόρεια αλλά και ισχυρό παγετό τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά της ηπειρωτικής χώρας.

Στην ανατολική και νότια χώρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νότια τις πρωινές ώρες. Λίγες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο νότιο Ιόνιο όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 και πρόσκαιρα 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τα βόρεια. 

Διαβάστε ολόκληρη την Πρόγνωση του καιρού από την μετεωρολόγο του flash.gr Ελίνα Καρέτσου ΕΔΩ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό