29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Δεκάδες συλλήψεις από την αγγλική Αστυνομία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε 53 συλλήψεις το Σάββατο, μετά από εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και απόπειρες παραβίασης της ασφάλειας στο στάδιο Γουέμπλεϊ, στον τελικό του Champions League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η εισβολή στον αγωνιστικό χώρο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου λεπτού του αγώνα, με τρία ξεχωριστά άτομα να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Η αστυνομία πρόσθεσε ότι έχει επίσης συλλάβει πολλά άτομα που προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

«Οι αξιωματικοί έχουν κάνει 53 συλλήψεις στο Γουέμπλεϊ – πέντε για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και οι περισσότερες άλλες για απόπειρες παραβίασης της ασφάλειας», ανέφερε σε δήλωσή της η Αστυνομία.

Η διοίκηση του σταδίου Γουέμπλεϊ ανέφερε ότι «καταδικάζει τις ενέργειες» των εισβολέων. «Όλα τα άτομα έχουν συλληφθεί τώρα. Θα υποστηρίξουμε τις αρμόδιες αρχές για να διασφαλίσουμε ότι θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα», δήλωσε εκπρόσωπος του θρυλικού λονδρέζικου γηπέδου.

Το 2021, ο τελικός του Euro 2020 μεταξύ Αγγλίας και Ιταλίας στην ίδια εγκατάσταση στιγματίστηκε από συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και αξιωματούχων μέσα και γύρω από το γήπεδο, όταν αρκετοί οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό