30.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Δεκάδες ολοκαίνουρια Audi καταστράφηκαν μέσα σε αντιπροσωπεία, από τις φονικές πλημμύρες στη Γερμανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γερμανία βιώνει, τις τελευταίες ημέρες, μια από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές της σύγχρονης ιστορίας της, καθώς το κύμα κακοκαιρίας στη δυτική Γερμανία προκάλεσε μεγάλες καταστροφές, αφήνοντας πίσω του πάνω από 103 νεκρούς, ενώ πάνω από 1.300 εκτιμάται ότι είναι οι αγνοούμενοι.

Σύμφωνα με τον -μέχρι σήμερα- απολογισμό των γερμανικών αρχών, μόνο στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, μία από τις πλέον πληγείσες περιοχές, ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πλημμύρες ανέρχεται πλέον στους 43, έναντι 31 την Πέμπτη.

Οι βροχοπτώσεις ξεπέρασαν τα 250 λίτρα ανά τετραγωνικό μέτρο, και σύμφωνα με την πρόεδρο της ΚΟ των Πρασίνων, Κάτριν Γκέρινγκ-Εκαρντ, η κακοκαιρία είναι συνέπεια της κλιματικής καταστροφής. Βέβαια, ως ένα σημείο οι πλημμύρες είναι και αποτέλεσμα ανθρωπογενών ενεργειών, κυρίως εξαιτίας της δόμησης δίπλα από ποταμούς.
Παράλληλα, ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων και στο Βέλγιο. Σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς, τουλάχιστον 23 άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν τη Βαλλονία τα τελευταία 24ωρα, ενώ στους 13 ανέρχεται ο αριθμός των αγνοουμένων.

Η αντιπροσωπεία της Audi στο Λεβερκούζεν έδωσε ένα , όπου βλέπουμε πολλά νέα μοντέλα της εταιρίας να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, από τις τεράστιες ποσότητες νερού.

Ανάμεσα στα πολλά μοντέλα της Audi που καταστράφηκαν, βλέπουμε ένα γκρι RS6 Avant και ένα λευκό RS Q3 Sportback, που κάθεται στο καπό του. Βλέπουμε επίσης πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα, όπως το e-tron GT, το e-tron και το e-tron Sportback να έχουν επίσης σοβαρές ζημιές. Τέλος, υπάρχουν και πολλά SUV, όπως Q3, Q5 και Q8.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό