20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δεκάδες οι προτάσεις μας, δεν ακούτε όμως κύριοι της κυβέρνησης

Ειδήσεις Ελλάδα

«Είναι δεκάδες οι προτάσεις μας, δεν ακούτε όμως κύριοι της κυβέρνησης», τόνισε από το βήμα της βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο Αλ. Τσίπρας, ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Χρ. Μπουκώρος στη Βουλή, περί «έλλειψης προτάσεων» από την αξιωματική αντιπολίτευση,. 

Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι:: 

Πρώτη πρόταση: αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ.

Δεύτερη πρόταση: επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων.

Τρίτη πρόταση: κατάργηση του νόμου για τις αναιτιολόγητες απολύσεις.

Τέταρτη πρόταση: Βαρέα και Ανθυγιεινά για τους γιατρούς και τους υγειονομικούς πρώτης γραμμής.

Πέμπτη πρόταση: Βαρέα και Ανθυγιεινά για τους «ντελιβεράδες».

Έκτη πρόταση: Το Ταμείο Ανάκαμψης, για το οποίο δεν έγινε διαβούλευση, να δοθεί και για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και όχι σε λίγους.

Έβδομη πρόταση: Αύξηση, στα 2000 ευρώ για τους πρωτοδιοριζόμενους γιατρούς στο ΕΣΥ.

Όγδοη πρόταση… να συνεχίσω; Είναι δεκάδες, δεν ακούτε όμως! Το μόνο που κάνετε είναι να αναμασάτε μια «καραμέλα» που βουλιάζει στον βούρκο της τυμβωρυχίας.

«Θα μας πείτε τα ίδια, όπως λέτε όλοι με μία πραγματικά φοβερή, επιδέξια επικοινωνιακή γραμμή που θυμίζει Τραμπ, για την εξόντωση χαρακτήρων με τα ψέματα που μας λέτε συνέχεια για το Μάτι και για τη Μάνδρα.

Δεν μας είπατε, όμως, στα ρέματα της Μάνδρας ποιους αφήσατε εσείς, ως κυβέρνηση, με τους διορισμένους νομάρχες, να χτίσουν! Δεν μας είπατε γιατί το Μάτι είναι ένας παράνομος οικισμός πολεοδομικά, κατά τα δύο τρίτα και έγινε επειδή αποτυπώνει το δικό σας κράτος, της διαφθοράς, της διαπλοκής, της ρουσφετολογίας! Φτάνει πια, σας μάθαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό