13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δεινοπάθησε ο Ολυμπιακός με ΟΦΗ, λυτρωτής ο Ελ Αραμπί

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε… σκούρα απέναντι στον εξαιρετικό μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ΟΦΗ αλλά κατάφερε να φτάσει στη νίκη επικρατώντας των Κρητικών με 2-1, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν στους 3 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, που παίζει αύριο στην Τρίπολη και αναμένουν το αποτέλεσμα των «πρασίνων» αλλά κι εκείνο της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη ευκαιρία στο 7ο λεπτό, όταν ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά μετά την έξοχη πάσα του Χάμες Ροντρίγκες, αλλά στο 19΄ ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με τον Ντίκο.

Στο 29΄ ο Χάμες ελευθερώθηκε και σούταρε δυνατά με το αριστερό αλλά ο Μανδάς έκανε μεγάλη επέμβαση στη γωνία το και στην εξέλιξη της φάσης το πολύ δυνατό σουτ του Χουάνγκ Ιν-μπεόμ έφυγε μόλις άουτ.

Τελικά η πίεση των «ερυθρόλευκων» έφερε την ισοφάριση στο 40΄, όταν σε φάουλ του Χάμες ο Μπακαμπού νίκησε τον Μανδά με κεφαλιά για το 1-1.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ νίκησε τον Μπιέλ στα τελειώματα του ημιχρόνου, ενώ το ίδιο συνέβη στο 56΄, με τον νεαρό γκολκίπερ να κάνει πολύ μεγάλη απόκρουση στην προσπάθεια του Ισπανού.

Στο 67΄ και στο πολύ δυνατό σουτ του Χουάνγκ Ιν-μπεόμ ο Μανδάς άγγιξε την μπάλα που κατέληξε ύστερα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά τη λύτρωση έφερε γι΄ άλλη μια φορά ο Ελ Αραμπί στο 76΄, που ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και από γύρισμα του Εμβιλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 82’ ο Γκρόνινγκ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Πασχαλάκη ενώ το ίδιο έκανε ο διεθνής τερματοφύλακας στο 90΄ απέναντι στον Μπάκιτς, κρατώντας τη νίκη της ομάδας του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό