35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

ΔΕΑΒ: «Στον Αθλητικό Εισαγγελέα οι καταγγελίες κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησε ότι οι κατηγορίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, διαβιβάστηκαν στον αρμόδιο Αθλητικό Εισαγγελέα.

Οι καταγγελίες αφορούν τις βιντεοσκοπημένες δηλώσεις και αναρτήσεις στις οποίες προχώρησε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μετά τον δεύτερο τελικό των Playoffs της Basket League την περασμένη Παρασκευή (10/06).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ για τις εξελίξεις των καταγγελιών που υπέβαλαν ΚΑΕ Ολυμπιακός και ΟΔΚΕ:«Με σημερινή Απόφασή της διαβίβασε προς αξιολόγηση στον αρμόδιο Αθλητικό Εισαγγελέα, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 15 του ν.5085/2024, τις καταγγελίες που απέστειλαν

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και προς το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο ΕΣΑΚΕ,

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ προς τον αναπλ. Υπουργό, Γιάννη Βρούτση και προς την ΔΕΑΒ, αναφορικά με βιντεοσκοπημένες δηλώσεις και αναρτήσεις στο διαδίκτυο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου».

Υπενθυμίζεται η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω της οποίας προχώρησε σε καταγγελία:«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα κατάπτυστα, εμετικά και απειλητικά λέει κατά της Κυβέρνησης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και των διαιτητών του δεύτερου τελικού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Παράλληλα περιμένουμε την άμεση αντίδραση της Κυβέρνηση και της ηγεσίας του ελληνικού αθλητισμού».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό