17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δείτε το πρώτο unboxing

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάθε μυστήριο που περιέβαλε το Pixel 6 έχει πλέον διαλυθεί εντελώς από ένα βίντεο unboxing και μερικές εικόνες του κουτιού του. Χάρη στην προεπισκόπηση της Google , τις οθόνες καταστημάτων και τις διαφημίσεις γνωρίζουμε πολύ καλά πως μοιάζει το τηλέφωνο. Η εταιρεία είπε επίσης πως οι νέες της κυκλοφορίες θα αποσταλούν χωρίς φορτιστή. Αυτό που αποκαλύπτουν οι νέες εικόνες και το κλιπ κάποια απο τα περιεχόμενα του κουτιού.

Η ερώτηση είναι για το Sorta Seafoam Pixel 6. Το κουτί του έρχεται με USB-C to USB-C καλώδιο και έναν αντάπτορα Quick Switch για μεταφορά δεδομένων. Επίσης φαίνεται πως η Google συμπεριέλαβε και ένα προστατευτικό οθόνης που μοιάζει να είναι από χαρτί.

Google Pixel 6 – World First Unboxing #Pixel6 #GooglePixel6 #Pixel6Launch pic.twitter.com/0z6wttnVp7

— Chris DB (@CristianDimboiu) October 18, 2021

Οι εικόνες που διέρρευσαν συμβαδίζουν με τις φήμες για οθόνη 6.4 ιντσών. Το κινητό έχει σύστημα διπλής κάμερας με έναν υποτιθέμενο κύριο αισθητήρα 50MP και έναν ευρυγώνιο 12MP. Φαίνεται να διαθέτει και μπαταρία 4.614mAh.

Είδαμε επίσης ένα βίντεο για το Pixel 6 Pro αλλά τελικά ήταν μια μονάδα PVT. Παρόλα αυτά φαίνεται να ήταν πολύ κοντά στην τελική έκδοση και μας έδωσε μια ιδέα για την συσκευή. Η έκδοση Pro φαίνεται να διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, 6.7 ιντσών και τηλεφακό. Είναι εξοπλισμένο επίσης με μπαταρία 5.003mAh.

Σύμφωνα με την διαρροή το Pixel 6 128GB θα κοστίζει $599 στην Αμερική. Το Pro θα φτάσει τα $898. Τα ποσά είναι μικρότερα από αυτά που θα περιμέναμε, ειδικά σε σχέση με αντίστοιχα προϊόντα ανταγωνιστικών εταιρειών.

To Pixel 6 Pro μάλλον θα είναι επίσης πολύ ελαφρύ. Η Google έχει υποσχεθεί εντυπωσιακή υποστήριξη λογισμικού για τα premium κινητά της και έχει κατασκευάσει το τσιπ Tensor. Εν ολίγοις, φαίνεται ότι θα είναι μεταξύ των κορυφαίων κινητών του 2021.

Η σειρά Pixel 6 θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο και σύμφωνα με πληροφορίες θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του μήνα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό