29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Δείτε το νέο trailer του Alien: Romulus!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επερχόμενη ταινία Alien: Romulus, φέρνει το franchise πίσω στις ρίζες του τρόμου, πάνω στην ώρα για την 45η φετινή επέτειο. Και το νέο trailer για το Romulus αποκαλύπτει τι ακριβώς φέρνει τα τελευταία θύματα στην τροχιά των xenomorphs. Αυτά τα παιδιά πιστεύουν πραγματικά ότι μπορούν να ξεφύγουν από την απελπιστική ζωή τους, λεηλατώντας το σκάφος κάποιου άλλου. Αλλά το μόνο πράγμα που θα βρουν είναι ο θάνατος κάποιου άλλου… που μπορεί να είναι και το τέλος τους.

Όπως και με το προηγούμενο teaser, τα facehuggers παίρνουν το μεγαλύτερο μέρος του τρόμου στο trailer, καθώς προσκολλώνται σε τουλάχιστον δύο από τους εφήβους αυτής της αυτόνομης ταινίας. Υπάρχει ακόμη και μια έντονη στιγμή στις αρχές του trailer, όταν ένα από τα θύματα παίρνει μια απροσδόκητα ζωντανή εικόνα του εξωγήινου που πρόκειται να ξεπηδήσει από το στήθος του. Μέχρι το πλήρωμα να αρχίσει να ουρλιάζει, είναι ήδη πολύ αργά.

Η ιστορία τοποθετείται στις δεκαετίες μεταξύ του Alien και του Aliens, και είναι σαφές ότι οι επιδρομές των xenomorph είναι πολύ πιο συχνές από ό,τι πιστεύαμε μέχρι τώρα. Η Cailee Spaeny ηγείται του καστ ως Rain Carradine, με τον Da Jonsson ως Andy, τον Archie Renaux ως Tyler και την Isabela Merced ως Kay. Ο Spike Fearn και η Aileen Wu έχουν επίσης ρόλους στην ταινία.

Ο Fede Álvarez σκηνοθέτησε την ταινία και έγραψε το σενάριο μαζί με τον Rodo Sayagues. Η ταινία Alien: Romulus θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Αυγούστου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό