14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δείτε το νέο i-Cockpit της Peugeot

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Peugeot ετοιμάζεται να παρουσιάσει τον Σεπτέμβριο το ολοκαίνουργιο 3008, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024. Ένα από τα βασικά σημεία αυτού του επερχόμενου οχήματος είναι η εισαγωγή του πανοραμικού i-Cockpit, μια εξέλιξη του σημερινού συστήματος i-Cockpit.
Αυτή η νέα σχεδίαση διαθέτει μια κυρτή οθόνη 21 ιντσών. Τοποθετημένη σε ψηλά στο ταμπλό, η κυρτή οθόνη έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια οδηγοκεντρική θέα.

Την οθόνη συμπληρώνουν τα i-Toggles, μια σειρά από 10 διακόπτες με ευαισθησία αφής που είναι τοποθετημένοι στην κεντρική κονσόλα.
Με την ενσωμάτωση αυτών των διακοπτών αφής, η Peugeot πέτυχε έναν εξορθολογισμένο σχεδιασμό του ταμπλό, υιοθετώντας μια μινιμαλιστική αισθητική.

Αλλάζοντας την θέση του κλασικό επιλογέα ταχυτήτων, η Peugeot τον έφερε σε μία πολύ έξυπνη θέση, ψηλά και δεξιά από το τιμόνι, πάνω στο ταμπλό δίπλα στο κουμπί start/stop.
Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται περισσότερος χώρος στην κεντρική κονσόλα και μεγαλύτερη άνεση στην σχεδίαση ειδικών παροχών, όπως η επιφάνεια επαγωγικής φόρτισης των κινητών.

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει εφαρμόσει φωτισμό καμπίνας που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του ταμπλό και των θυρών. Με μια επιλογή οκτώ διαφορετικών χρωμάτων, ο φωτισμός αντανακλάται σε μια επένδυση από βουρτσισμένο αλουμίνιο, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα μέσα στο όχημα.
Επιπλέον, η Peugeot έχει ενσωματώσει χειριστήρια αφής στο μικρό τιμόνι, προσφέροντας πρόσθετη λειτουργικότητα.

Το πανοραμικό i-Cockpit, που διατίθεται στην κορυφαία έκδοση GT του νέου 3008, θα αποτελέσει βασικό χαρακτηριστικό στα μελλοντικά μοντέλα της Peugeot, συμπεριλαμβανομένης της επερχόμενης επόμενης γενιάς 5008.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό