16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δείτε το νέο πλήρες trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας

Ειδήσεις Ελλάδα

H πολυαναμενόμενη ταινία Dune θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου και δημοσιεύτηκε ένα νέο trailer για να εντείνει την αναμονή μας.

Το trailer προσφέρει μια πολύ καλύτερη εικόνα στην πραγματική ιστορία του Dune, η οποία διαδραματίζεται σε μια μελλοντική αυτοκρατορία που βασίζεται στο εμπόριο ενός μυστηριώδους καρπού. Αυτός ο καρπός βρίσκεται μόνο σε έναν πλανήτη, στον έρημο κόσμο του Arrakis, όπου δημιουργούνται συγκρούσεις σχετικά με το ποιος ελέγχει τον κόσμο – και κατ΄ επέκταση τον καρπό.

Η ταινία Dune βασίζεται στο εμβληματικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Frank Herbert και το καστ που περιλαμβάνει τους Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Stellan Skarsgård, Zendaya, Jason Momoa, Josh Brolin, Dave Bautista και Javier Bardem.

Σημειώνεται ότι η ταινία Dune θα είναι η πρώτη από τις δύο ταινίες που θα κυκλοφορήσουν και θα αφορά στο πρώτο μισό του βιβλίου του Herbert και μία δεύτερη ταινία πρόκειται να ολοκληρώσει το έργο, δίχως να έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες. Τέλος, έχει ανακοινωθεί και το prequel της ταινίας από το HBO Max.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό