18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δείτε το ηλεκτρικό πατίνι της Mercedes-AMG

Ειδήσεις Ελλάδα

Η AMG κατασκευάζει μερικά πολύ ξεχωριστά αυτοκίνητα, αλλά παραχωρεί επίσης το όνομά της για μια σειρά από διαφορετικά προϊόντα.
Το τελευταίο παράδειγμα δεν προέρχεται από τους μηχανικούς του Affalterbach, αλλά τουλάχιστον έρχεται με ρόδες.
Το Mercedes-AMG E-Scooter είναι μια ηλεκτρική λύση μικρο-κινητικότητας με αυτονομία έως 40 χιλιόμετρα.
Το πατίνι κατασκευάζεται από την ελβετική εταιρεία Micro Mobility Systems AG όμως υπάρχει το σήμα της AMG στο υποπόδιο και το τιμόνι, σε συνδυασμό με το έμβλημα με το αστέρι της Mercedes στο μπροστινό μέρος.
Διαθέτει ρυθμιζόμενη εμπρός και πίσω ανάρτηση, μικρή οθόνη και τηλεσκοπικό τιμόνι. Διαθέτει επίσης μπροστινά και πίσω φώτα και το πιο σημαντικό είναι ότι διπλώνει, ώστε να χωράει στο πορτμπαγκάζ ενός μικρού αυτοκινήτου ή να μεταφέρεται στο χέρι καθώς ζυγίζει μόλις 14,7 κιλά.
Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 0,7 ίππους (500 W) επιτρέποντας τελική ταχύτητα 20 χλμ/ώρα. Η μπαταρία των 9,6 Ah / 450 Wh είναι αρκετή για 40 χιλιόμετρα αυτονομίας στη λειτουργία Eco ή 25 χιλιόμετρα στη λειτουργία Sport, ενώ η πλήρης φόρτιση διαρκεί από 2,1 έως 3,5 ώρες.
Ο χρήστης μπορεί να συνδέσει το smartphone του μέσω Bluetooth χρησιμοποιώντας μια ειδική εφαρμογή και μια ειδική θήκη που του δίνει πρόσβαση στην πλοήγηση, τα δεδομένα οδήγησης και τα χειριστήρια.
Η εταιρεία δεν αποκάλυψε την τιμή του, αλλά σίγουρα θα είναι αντίστοιχη με το έμβλημα της γερμανικής εταιρίας αλλά και την αίσθηση του να νιώθεις λίγο από Lewis Hamilton όταν μετακινείται με κάτι τέτοιο στο περιθώριο των Γκραν Πρι της Formula 1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό