22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δείτε τον Leclerc με την πρώτη Ferrari νικήτρια σε αγώνα F1 στο Silverstone

Ειδήσεις Ελλάδα

Aνάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που συνέβησαν στο Γκραν Πρι του Silverstone ήταν και η εμφάνιση του πρώτου αυτοκινήτου που κέρδισε αγώνα της F1. Η 375 έφθασε στην Αγγλία για μία επίδειξη, για πρώτη φορά μετά την πρώτη της νίκη το 1951 στην ίδια πίστα.
Η Ferrari έδωσε στην δημοσιότητα το της εκδήλωσης, με highlight την οδήγηση του Leclerc μέσα στην πίστα. Ο ίδιος μετά το τέλος της γρήγορης όπως φαίνεται βόλτας δήλωσε ότι τον πονούσαν πολύ τα χέρια του και ότι ένιωσε έντονα τον κίνδυνο, παρά το γεγονός ότι πήγαινε πάρα πολύ πιο αργά από τα σημερινά μονοθέσια.
Η 375 εφοδιαζόταν με έναν V12 κινητήρα των 4,5 λίτρων με απόδοση κοντά στους 355 ίππους και βάρος μόλις στα 720 κιλά. Τα σημερινά μονοθέσια ζυγίζουν περίπου το ίδιο όμως βγάζουν πάνω από 1.000 άλογα και βέβαια έχουν όλες τις εξελίξεις που έχουν υπάρξει στο μεταξύ σε αναρτήσεις, φρένα, λάστιχα κλπ.
Το μόνο που δεν έχουν τα σημερινά μονοθέσια είναι ο απίστευτος ήχος από τον V12. Γι’ αυτό αφιερώστε λίγα λεπτά από τη ζωή σας και απολαύστε ένα μοναδικό θέαμα, δυναμώνοντας λίγο παραπάνω τον ήχο. Το αξίζει πραγματικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό