30.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Δείτε τον πρόεδρο της Toyota να φέρνει τούμπες! (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Akio Toyoda, γνωστός petrolhead και με ενεργή συμμετοχή στην εξέλιξη αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων της Toyota, και ο συνοδηγός του, Norihiko Katsuta, βγήκαν αλώβητοι από ένα εντυπωσιακό ατύχημα.

Ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Toyota, που συμμετέχει σε αγώνες με το ψευδώνυμο “Morizo”, παραμένει ενεργός ως πρόεδρος της εταιρείας.

Σε ένα περιστατικό του Δεκεμβρίου 2023, ο 67χρονος οδηγούσε ένα ράλι GR Yaris στην πίστα Shimoyama της Ιαπωνίας, μέρος του κέντρου R&D της Toyota, όταν το αυτοκίνητο αναποδογύρισε.

Μαζί του ήταν ο εννιά φορές πρωταθλητής ράλι της Ιαπωνίας, Norihiko Katsuta.

Βίντεο που δημοσιεύθηκε πρόσφατα δείχνει το συμβάν. Το GR Yaris αναποδογύρισε μετά από πρόσκρουση σε έναν όγκο, με τον Katsuta να βγαίνει πρώτος από το αυτοκίνητο και τον Toyoda να ακολουθεί.

Παρά τη ζημιά, και οι δύο βγήκαν χωρίς τραυματισμούς. Η Toyota επέλεξε να παρουσιάσει το κατεστραμμένο GR Yaris κατά την τελετή εγκαινίων του νέου κέντρου της, δείχνοντας ότι δοκιμάζουν τα αυτοκίνητα μέχρι τα όριά τους.

Ο Toyoda, υπέρμαχος της συνέχισης ανάπτυξης κινητήρων εσωτερικής καύσης, είναι επίσης γνωστός για την προώθηση των μοντέλων GR.

Έχει οδηγήσει ειδικά μοντέλα, συμμετέχει τακτικά σε αγώνες και υποστηρίζει ότι τα ηλεκτρικά οχήματα δεν θα υπερβούν ποτέ το 30% της αγοράς.’

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό