19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δείτε τον πρόεδρο της Toyota να ντριφτάρει με ένα GR Yaris (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εικόνα που έχουμε για τους υψηλά ιστάμενους στην αυτοκινητοβιομηχανία είναι αυτή κάποιων στελεχών με ακριβά κοστούμια και πολύ παχυλούς μισθούς.Υπάρχει όμως ένας ο οποίος είναι “τελειωμένος” petrolhead. Και δεν μιλάμε για τον επικεφαλής κάποιου ειδικού αγωνιστικού τμήματος, αλλά για τον πρόεδρο της μεγαλύτερης εταιρίας κατασκευής αυτοκινήτων στον κόσμο, της Toyota.
O Akio Toyoda που ανέλαβε τις τύχες της εταιρίας πριν μία δεκαετία, έχει προσπαθήσει πολύ τα τελευταία χρόνια να δώσει έναν πιο ζωντανό και σπορτίφ αέρα στα αυτοκίνητα της Toyota. Kάτι που έχει καταφέρει όχι μόνο στα αυτοκίνητα παραγωγής αλλά και στους αγώνες που συμμετέχει η ιαπωνική εταιρία.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Yaris GR, ένα αυτοκίνητο που έχει ήδη αφήσει τα σημάδια του στην σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία. Αυτό το αυτοκίνητο, σε μία εξελιγμένη για αγώνες εκδοχή του αποφάσισε να οδηγήσει σε μία επίδειξη που έγινε στην Ιαπωνία, μαζί με έναν άλλο Yaris WRC στα χέρια ενός επαγγελματία οδηγού αγώνων.
Όπως βλέπουμε από το , ο πρόεδρος της Toyota τα πηγαίνει περίφημα με το πιο “απλό” GR Yaris, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι το “έχει” με την αγωνιστική οδήγηση. Και επιβεβαιώνοντας ότι η Toyota βρίσκεται στα σωστά χέρια για τα επόμενα χρόνια με πολλά και ενδιαφέροντα αυτοκίνητα που πρόκειται να προκύψουν από έναν πρόεδρο που πιο συχνά βάζει την αγωνιστική στολή παρά το κοστούμι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό