23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δείτε τις νέες Mercedes-Benz E-Class Coupe & Cabriolet

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι νέες Mercedes-Benz E-Class Coupe & Cabriolet έχουν τις ίδιες οπτικές αλλαγές με τα sedan και estate, που παρουσιάστηκαν το Μάρτιο.

Οι προφανείς αλλαγές περιλαμβάνουν τους πλήρως επανασχεδιασμένους προβολείς και για τα δύο στυλ αμαξώματος, με την AMG E53 να φέρει τη μάσκα Panamericana με κάθετα πτερύγια για πιο επιθετικό look. Τα δύο μοντέλα έχουν επίσης μια εξέχουσα μπροστινή ποδιά που έχει υποστεί κάποιες αλλαγές σε σύγκριση με την αρχική E53 Coupe, ένα αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε πριν από δυόμισι χρόνια.

Το μοντέλο με τη σταθερή οροφή έχει χρώμα “Graphite grey” και τροχούς 20-ιντσών σε μαύρο χρώμα με πέντε διπλές ακτίνες, και κάνει αντίθεση με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων. Δεν έχουν αλλάξει πολλά στο πίσω μέρος του coupe, με το σχήμα των πίσω φώτων να μεταφέρεται από το μοντέλο προ-λίφτινγκ.

Όσον αφορά το καμπριολέ, η E-Class παρουσιάζεται στη σπορ έκδοση AMG Line με τη λεγόμενη διαμαντένια μάσκα και μια ανανεωμένη μπροστινή ποδιά. Στο πίσω μέρος, τα ελαφρώς ανανεωμένα πίσω φώτα του κουπέ υπάρχουν και στο cabrio. Αυτό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει ένα νέο χρώμα που ονομάζεται «Patagonia red».

Η μεγαλύτερη καινοτομία μέσα στην καμπίνα είναι η υιοθέτηση του συστήματος ψυχαγωγίας MBUX της Mercedes με διπλές οθόνες 10,25 ιντσών στάνταρ και ένα ζευγάρι 12,3 ιντσών οθόνες διαθέσιμες με επιπλέον κόστος. Ενώ το εσωτερικό της AMG E53 Coupe έχει σπορ εμφάνιση, η cabrio έχει να κάνει με την πολυτέλεια. Η τελευταία διαθέτει ένα νέο γκρίζο ξύλο τέφρας, που εισήχθη για την ανανέωση του αυτοκινήτου.

Μην περιμένετε να βρείτε V8 κινητήρα κάτω από το καπό των δύο αυτοκινήτων, καθώς η Mercedes ανακοίνωσε ότι οι εκδόσεις E63 δεν βρίσκονται ακόμη στην ατζέντα. Το δυναμικό δίδυμο θα κυκλοφορήσει αυτόν το φθινόπωρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό