20.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δείτε την αναβίωση της Giulia GT με τον V6 των 510 ίππων της Quadrifoglio

Ειδήσεις Ελλάδα

H τρέλα των restomods συνεχίζεται αμείωτη και αυτή τη φορά μας έρχεται από την Γερμανία. Εκεί η εταιρία Emiia Auto σε συνεργασία με την Vela Performance παρουσίασε μία πανέμορφη αναβίωση ενός κλασικού αυτοκινήτου της Alfa Romeo.
Tην ονομάζει Εmilia GT Veloce και βασίζεται πάνω στην κλασική Giulia GT. Θα κατασκευαστούν μόλις 22 κομμάτια από το 2022 και μετά και κάθε μία από αυτές θα κοστίζει 400.000 ευρώ.

Η γερμανική εταιρία αναλαμβάνει να παραλάβει μία κανονική Giulia εποχής και από εκεί και πέρα αρχίσει τις επεμβάσεις. Αρχικά τοποθετείται ο twin turbo V6 κινητήρας της Quadrifoglio με τα 510 άλογα και τα 600 Nm ροπής.

Μετά γίνονται σημαντικές ενισχύσεις στο πλαίσιο και αλλάζουν τα πάντα στα μηχανικά μέρη. Νέες αναρτήσεις, με διπλά ψαλίδια εμπρός και πολλαπλών συνδέσμων πίσω, νέο τιμόνι με υδραυλική υποβοήθηση, φρένα της Brembo και ένα σύγχρονο πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων όπως το ESP. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων.

Πέρα από το μηχανολογικό υπόβαθρο γίνονται και αρκετές αλλαγές στο αμάξωμα, όπως για παράδειγμα το νέο καπό για να χωρέσει το σύγχρονο μοτέρ ή τα φωτιστικά σώματα που ανταποκρίνονται στα σημερινά δεδομένα ασφάλειας.
Όσο για το σαλόνι, και αυτό παραμένει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο ορίτζιναλ, έχει όμως σύγχρονες ανέσεις όπως τον αυτόματο κλιματισμό, τα ηλεκτρικά παράθυρα, και ένα εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό