14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δείτε πως καταστρέφουν πανάκριβα supercars στις Φιλιππίνες για παραδειγματισμό! (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

H κυβέρνηση των Φιλιππίνων υπό τον πρόεδρο Ντουτέρτε έχει μεγάλη παράδοση σε κινήσεις εντυπωσιασμού προς παραδειγματισμό των υπηκόων της χώρας.
Κάτι που συνέβη για ακόμα μία φορά όταν τα τελωνεία των Φιλιππίνων κατέστρεψαν 21 αυτοκίνητα το κόστος των οποίων ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Δεν πρόκειται όμως για όποια και όποια αυτοκίνητα, καθώς ανάμεσά τους βρισκόταν μία McLaren 620R, μία Bentley Flying Spur μία Porsche 911 και μερικά ακόμα ακριβά αυτοκίνητα, όμως μία Mercedes SLK, μία Lotus Elise, ένα Hyundai Genesis Coupe και πολλά ακόμα.

Τα αυτοκίνητα είχαν εισαχθεί στις Φιλιππίνες στο διάστημα από το 2018 έως το 2020 και καταστράφηκαν με βάση το νόμο που έχει περάσει ο Ντουέρτε για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου.
Αυτή είναι η δεύτερη “θεατρική” παράσταση για φέτος με στόχο τέτοιου είδους αυτοκίνητα αφού στις αρχές του χρόνου είχαν καταστραφεί μερικά ακόμα πανάκριβα μοντέλα, όπως BMW Z1, Ferrari 360 Spider, Lamborghini Gallardo κ.ά.

Ο κόσμος στις Φιλιππίνες -και αλλού- αναρωτιέται βέβαια γιατί όλα αυτά τα αυτοκίνητα δεν βγαίνουν σε πληστειριασμό ώστε να προκύψει και κάτι καλό από αυτή την ιστορία. Όμως ο Ντουτέρτε αρέσκεται σε τέτοιου είδους κινήσεις για συμμόρφωση του λαού του οπότε προτιμά το να γίνουν άχρηστα παλιοσίδερα ώστε να πάρουν το μήνυμα οι λαθρέμποροι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό